Søstrene Olsen skilles

Mary-Kate og Ashley Olsen har vært stjerner sammen siden de var babyer. Men nå kan det være slutt på samarbeidet.

BLOD TYKKERE ENN VANN?: De har vært sterkt knyttet til hverandre opp gjennom årene. Fremtiden vil vise om jentene fortsetter med det.. Foto: All Over Press
BLOD TYKKERE ENN VANN?: De har vært sterkt knyttet til hverandre opp gjennom årene. Fremtiden vil vise om jentene fortsetter med det.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Velger hver sin veg!

SEHER.NO: For første gang opptrer Mary-Kate (20) i en film uten tvillingsøsteren.

Mary-Kate  har en liten rolle i "Factory Girl" -kinofilmen om Edie Sedgwick, drømmedama til Andy Warhol og elskerinnen til Bob Dylan.

Mange amerikanske medier tar rollen som et tegn på at søstrene Olsen nå satser på ulike karrierer.

FACTORY GIRL : Les mer og se trailer

Mens søsteren Ashley har konsentrert seg om å drive søstrenes business-firma, har Mary-Kate slitt med personlige problemer.


Som 18-åring ble hun angivelig lagt inn på avrusning, under dekket av behandling for spiseforstyrrelser. I denne tiden hadde hun ifølge Aftonbladet en rekke raseriutbrudd rettet mot familien.

Bildene som har florert i pressen, viser en blek og skraptynn MK. Talskvinnen for tvillingene, skylder på hårfarge og annet tilbehør. Men pressen spekulerer i om spiseforstyrrelsene er i gang igjen.

FARLIG MOTE:
Flere av stjernene følger trenden

Mange amerikanske medier tror derfor det snart er slutt på samarbeidet som startet allerede i TV-serien "Under samme tak” - da søstrene var ett år gamle.

Det ryktes at familiebedriften DUAL Entertainment også er på gyngende grunn. Men foreløpig har de to shopping-gale søstrene råd til så mange handleturer de vil.

-IKKE TYNN:: Mary-Kate skylder på hårfargen!

Dermed skulle de to søsterene i hvertfall ikke mangle noe å snakke om, selv om de ikke jobber sammen på lerretet...Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer