Bella og Gigi Hadid:

Søstrene er ugjenkjennelige

Gigi og Bella Hadid overrasket på catwalken.

MODELLSØSTRE: Gigi og Bella Hadid er to av verdens mest kjente modeller. Foto: Mediapunch/REX/NTB
MODELLSØSTRE: Gigi og Bella Hadid er to av verdens mest kjente modeller. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det finnes utallige kjente søstre i kjendisverdenen, men få gjør såpass stor suksess som Gigi (27) og Bella Hadid (25). Søstrene har gjort kjempesuksess som modeller, og nå vekker de oppsikt for sin nye look. Det melder E! News.

De aller fleste vet godt hvordan Hadid-søstrene ser ut, men under Marc Jacobs' moteshow i New York for høst/vintersesongen så de helt ugjenkjennelige ut på catwalken. Hadid-søstrene dukket nemlig opp med blekede øyenbryn og halvbarberte hoder.

Storesøster Gigi var ikledd en kort, hvit topp og lyserosa, vide bukser som ble holdt oppe av et mørkt belte.

Bella var imidlertid kledd i et enkelt antrekk som kunne minne om en hvit badekåpe, og en svart søppelsekkliknende kjole med stramt belte.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Tidligere i år vekket yngstesøster Bella også oppsikt med sin uttalelse hun ga til magasinet Interview etter hun bar et Burberry-korsett under Met-gallaen.

- Jeg vet ikke om det var angsten min, eller kanskje det var midjen min, som ble holdt på plass så jeg ikke kunne puste.

I tillegg til korsettet hadde hun på seg et skjørt med høy splitt og lange blondehansker.

NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Bella Hadid attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City.   Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NEW YORK - MAY 02: Bella Hadid attends The 2022 Met Gala Celebrating "In America: An Anthology of Fashion" at The Metropolitan Museum of Art on May 02, 2022 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Met Museum/Vogue/AFP== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Vis mer

I ettertid gikk hun imidlertid ut å forklarte at kommentaren hennes omhandlet hennes egne følelser, og at det var det som forårsaket stress den kvelden, og ikke klærne i seg selv. Seinere i showet var hun nemlig ikledd en svart lateks-kjole.

- Jeg vil gjøre dette veldig klart … Dette er ikke i det hele tatt hva jeg mente å si. Jeg sa ikke at jeg «blacket» ut på grunn av korsettet mitt. Jeg tullet bare med at jeg «blacket» ut, ikke på grunn av korsettet, men på grunn av den regelmessige angsten min og spenningen på catwalken.

- Det jeg prøvde å si var at det er unnagjort på bare et øyeblikk. Så raskt at man nesten ikke husker det.

LES OGSÅ: Kom ikke overens

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer