Søsteren og moren droppet bryllupet

Country-stjernen ble frosset ut av familien på sin store dag.

MOR OG DATTER: Karrieremessig holder de kanskje bedre sammen. Her er Wynonna med sin mor Naomi, på den røde løperen under Country Music Awards i fjor. Foto: Fame Flynet
MOR OG DATTER: Karrieremessig holder de kanskje bedre sammen. Her er Wynonna med sin mor Naomi, på den røde løperen under Country Music Awards i fjor. Foto: Fame Flynet Vis mer
SEOGHØR.NO: Sammen med datteren Wynonna (48), har Naomi Judd (66) solgt over 20 millioner album. Bedre kjent som duoen «The Judds». Men da Wynonna giftet seg den 10. juni, var verken Naomi, eller Wynonnas søster, Ashley, der.

Bruden hevdet imidlertid at hun ikke brydde seg det minste om at familien droppet henne på hennes store dag.

- Hvis Ashley hadde vært der, ville hun mast om hvorvidt kjolen satt riktig, eller så hadde mamma gitt meg papir å fylle brystholderen med, eller sagt at jeg har noe mellom tenna. Det ville jeg unngå. Jeg hadde bare lyst til å gifte meg! sier hun ifølge US Weekly. 

I 2007 skilte Wynonna seg fra ektemannen Dan Roach, etter at han ble arrestert for å hatt sex med en 13 åring. Nå er hun gift med trommeslageren Cactus Moser (55).

Hennes to barn fra det tidligere ekteskapet, datteren Grace (16) og sønnen Elijah (17) var tilstede. Så vel som ektemannens tre egne barn.

Judd-familien er ikke bare country-stjerner, men de bor faktisk på landet. Til og med på samme gård.

Ashley - kjent fra filmen «Kiss the girls» - er imidlertid ofte bortreist sammen med sin ektemann, racerbilkjøreren Dario Franchitti.

- Ashley er sikkert så opptatt med mannen sin, som nylig vant et bilrace. Det er ikke sikkert hun en gang vet at bryllupet mitt fant sted, sa den ferske bruden Wynonna.

Judd-familien skal ha blitt splittet etter at Ashley i 2011 ga ut en bok, hvor hun skildret en oppvekst full av problemer som alkoholisme og skam. Det skal ha ført til en krangel med moren, mens Wynonna skal ha slitt seg ut i et forsøk på å megle.

Nå vil hun igjen ta initiativ for å reparere familiebåndene.

- Vi er klare til å sette oss ned med en terapaut og evaluere hva vi ønsker å få ut av familielivet. Vi har ikke særlig mye kontakt nå, fordi vi alle holder på med våre egne ting.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashley Judd: - Jeg ble misbrukt av flere menn