SØSTEREN GODKJENNER: Mimi Blix overlater frierbrevene hun har fått etter MGP til sin eldre søster Nani. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
SØSTEREN GODKJENNER: Mimi Blix overlater frierbrevene hun har fått etter MGP til sin eldre søster Nani. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

Søsteren må ta hånd om frierne

- Hun får godkjenne dem for meg først, sier Mimi Blix til Seher.no.

Publisert
SARPSBORG: SEHER.NO: Lørdag røk stjerneskuddet Mimi Blix (19) rett ut av "Sistesjansen" i MGP i Sarpsborg etter å ha møtt trøndergutta i Sie Gubba til duell.

Askim-jenta innrømmer at hun er skuffet over MGP-tapet, men forteller at hun er storfornøyd med egen prestasjon og oppmerksomheten rundt henne den siste tiden.

- Jeg synes det er kjempegøy. Jeg har fått masse positive tilbakemeldinger, og synes det er så gøy at pressen er interessert og at vennene mine synes det er morsomt. Jeg har fått mulighet til å møte så mange nye mennesker, og jeg bare nyter det, sier Mimi Blix til Seher.no. 

Den unge artisten har fått mye spalteplass i mediene den siste tiden, ikke minst på grunn av sitt vakre ytre. Allerede som 16-åring starter Mimi en internasjonal karriere som modell. Og når skjønnheten i tillegg er singel, har pågangen fra mannlige fans vært stor. 

- Ja, det har vært en del pågang, forteller en smilende Mimi til Seher.no. 

Men de mange henvendelsene fra mannlige beundrere har «Allergic»-sangeren overlatt til en helt annen.

- Telefonnummeret mitt er regisrert på søsteren min, så det er hun som har fått alle frierbrevene, sier MGP-artisten lattermildt til Seher.no. 


Og den vakre MGP-artisten ser klare fordeler med at søsteren tar seg av henvendelsene fra det motsatte kjønn.  

- Hun får godkjenne de for meg først, men hun har slettet de fleste, sier Mimi til Seher.no. 

LES OGSÅ: - Det er utrolig trist

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer