Søsteren levde som hjemløs

- Jeg tigget, stjal og spiste mat fra søppelkasser, forteller MGP-vinnerens storesøster.

UTKLASSING: Loreen sikret Sveriges femte seier i Eurovision Song Contest i mai i fjor.  Foto: FAME FLYNET
UTKLASSING: Loreen sikret Sveriges femte seier i Eurovision Song Contest i mai i fjor. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Svenskene tok helt av da Loreen Talhaoui (29) stakk av med MGP-seieren i fjor. Siden har hun også høstet stor suksess med albumet «Heal», som hun slapp i oktober, i hjemlandet.

Den mørke skjønnheten vokste opp med moren og beskriver henne som sin bestevenn. Faren hennes døde da hun var i 13-årsalderen, og hun har tidligere sagt at hun hadde en vanskelig barndom med mye mobbing, men at det har hjulpet henne å takle suksessen.

I et intervju med Expressen.se står Loreens søster Maria (42) fram, og forteller at også hun hadde en tøff oppvekst. Jentene har samme far, men Maria ble overlatt til et barnehjem som toåring da moren hennes flyttet til Marokko, og faren ikke klarte å ta vare på henne og storesøsteren.

Etter å ha bodd under vanskelige forhold i ulike fosterhjem flyttet Maria 16 år gammel til Stockholm. Der ble hun med i en ungdomsgjeng som slukket sine sorger i alkohol og levde som hjemløse.

- Det var utrolig vanskelig. Den verste perioden i livet mitt og jeg har fremdeles mareritt om det. Man levde fra dag til dag. Jeg tigget, stjal og spiste mat fra søppelkasser utenfor Pizza Hut. Det høres kjempe ekkelt ut, men vi gjorde det for å overleve, forteller hun til nettstedet.

I 2007 hadde Maria fått to barn med to forskjellige menn og ble dømt for fyllekjøring. Dette ble redningen hennes. Hun ble nemlig tilbudt hjelp i et pleieprogram.

I dag holder 42-åringen foredrag om sine erfaringer, og hun er svært glad over lillesøsteren Loreens gryende karriere.

- Jeg er så stolt! Det er helt utrolig, og jeg kan ikke tro at det er sant. Min egen lillesøster.LES OGSÅ: MGP-vinneren misbrukt i slankereklame

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer