Sossen ville ta selvmord

Gjentatt utroskap, sjalusi og selvmordsforsøk! Livet har ikke alltid vært enkelt for Sossen Krog...

DRAMATISK: Sossen Krogh forteller alt om dramaet da sjalusien kom for en dag... Foto: TV 2
DRAMATISK: Sossen Krogh forteller alt om dramaet da sjalusien kom for en dag... Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For selv om  "Hotel Cæsar"-stjernen Sossen Krogh (84) og hennes nå avdøde ektemann Guy hadde et åpent forhold med andre partnere, tok sjalusien en dag overhånd for Sossen og det ble rett og slett for mye å takle for skuespillerinnen...


- Jeg husker jeg tok livet av meg en gang, men det var det ingen som la merke til. Jeg samlet noen innsovningstabletter fra min mor. På 17.mai tok jeg alle sammen og våknet ikke før den 19, forteller en åpenhjertig Sossen i et intervju med Det Nye, skriver Her og Nå.


Og gjentatt utroskap til tross, kunstnerparet holdt sammen i 55 år, og Sossen er ikke i tvil om at om hun kunne velge igjen, ville hun gjort det annerledes.


- Det var jo ikke noe jeg ville, det bare ble sånn. Han hadde en dame i mange år, og jeg hadde flere menn, fortsetter hun og legger til at hun helst ville sett at alt var annerledes.


- Ved nærmere ettertanke skulle det kanskje ha vært annerledes. I hvert fall med tanke på barna, men jeg tror ikke de led så mye.


Sossen, kjent som Astrid Anker Hansen i "Hotel Cæsar", forteller også om årsaken til at begeret til slutt rant over, var at Guy, som døde i 2002, dro for å besøke sin andre dame etter familieselskapet på nasjonaldagen for 20 år siden.


"Hotel Cæsar" kan du se hver dag på TV 2 klokken 19.30. Og vil du se mer TV, sjekk ut vår TV-guide !


MER CÆSAR-STOFF?


God kjemi i Cæsar-sex


Cæsar-Kim vil ha mye sex


Cæsar-Ingrid ferdig med dop

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer