VISTE FRAM DAMA: Chad Michael Murray og kjæresten Nicky Whelan smilte fra øre til øre under en butikkåpning i Beverly Hills tirsdag denne uken. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over Press
VISTE FRAM DAMA: Chad Michael Murray og kjæresten Nicky Whelan smilte fra øre til øre under en butikkåpning i Beverly Hills tirsdag denne uken. Foto: All Access Photo / Splash News/ All Over PressVis mer

Sorry jenter, nå er han opptatt - igjen!

Hollywood-stjernen Chad Michael Murray viste fram sin nye modellkjæreste.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare på TV at Hollywood-kjekkasen Chad Michael Murray (32) får det motsatte kjønn til å falle som fluer - også i virkeligheten er han litt av en damemagnet.

Men tirsdag denne uken avslørte 32-åringen via Twitter at han har fått seg kjæreste:

«Jeg er verdens heldigste mann! Er velsignet som kan føle det jeg føler med @NickyWhelan! Håper dere har det sånn i deres verden også!», skrev han til et kyssebilde av seg selv og sin nye kjæreste.

Sorry jenter, nå er han opptatt - igjen!

Den heldige jenta er den australske skuespilleren Nicky Whelan (32) som han spiller mot i den kommende kinofilmen «Left Behind» - som spilles inn i disse dager.

Kvelden før hadde paret vist seg sammen på rød løper for første gang, under en butikkåpning i Beverly Hills.

I september i år ble det kjent at skuespillerkjekkasen hadde avsluttet den syv år lange forlovelsen med skuespiller Kenzie Dalton (25), som han møtte under innspillingen av den populære TV-serien «One Tree Hill».

Chad Michael var i 2005 gift med «One Tree Hill»-kollega Sophia Bush (31) i noen få måneder, før hun krevde skilsmisse.

LES OGSÅ: Sophia Bush viste fram sin nye kjæreste