Sørland misser aldri

Kathrine Sørland legger ikke skjul på at Frøken Norge har åpnet mange dører for henne.

GODT GIFT: I juli i fjor ga Kathrine sitt ja til Andreas Holck. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
GODT GIFT: I juli i fjor ga Kathrine sitt ja til Andreas Holck. Foto: Morten Krogh, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Slående vakker!

SEHER.NO:  Allerede i 2002 ble Kathrine Sørland (26) kåret til årets Frøken Norge kandidat. Dette resulterte i at hun fikk delta i Miss World det samme året, hvor hun endte på en utrolig fjerdeplass. I 2004 deltok hun i Miss Universe, hvor hun endte på en ellevteplass.


- Frøken Norge har betydd utrolig mye for meg når det gjelder muligheter videre i livet. Jeg har fått gjort det jeg synes er fantastisk gøy å gjøre - nemlig det å jobbe i TV, sier Kathrine i et intervju med Frøken Norge-nytt på TVNorge.


- Jeg har fått reist verden rundt i ulike jobbsammenhenger, jeg jobber som modell enda og jeg er konfransier på mange forskjellige arrangementer. I tillegg så har jeg også startet min egen brudesalong her i Oslo.


Kathrine har allerede nå har pekt seg ut de jentene hun mener vil nå lengst i årets Frøken Norge konkurranse, men hvem det er vil hun ikke røpe.

- Sånn ved første øyekast er det vanskelig å se, men jeg har etter mange års erfaring med misser sett hva som skal til for å lykkes, sier den vakre blondinen til VG.


 I kveldens duell på TVNorge står det mellom Linn Merete Stentun (21) og Lisa-Mari Grytten (20) (eksterne lenker). Bare en av jentene kan gå videre. Stem på din favoritt her.


SE BILDENE: De ti første finalistene i bikini

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer