Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Sorgtung Jennifer gjenforent med eksen

Kjendisvennene kondolerer etter hundens begravelse.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og eksmannen Justin Theroux skiltes som gode venner i 2018. Nå er de gjenforent - i hundens begravelse. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Jennifer Aniston og eksmannen Justin Theroux skiltes som gode venner i 2018. Nå er de gjenforent - i hundens begravelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kom nyheten om at stjerneparet Jennifer Aniston (50) og Justin Theroux (47) skulle gå hver til sitt. Ifølge nyhetsbyrået AP uttalte paret at de ville skilles som gode venner.

Paret møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». I 2012 forlovet de seg, og i 2015 arrangerte de en privat seremoni der de ga hverandre sitt ja.

Etter bruddet har paret hatt sine opp- og nedturer. Nå har derimot det tidligere ekteparet hatt en aldri så liten gjenforening - men ikke av romantiske årsaker.

Bakgrunnen for gjenforeningen er nemlig deres felles hund, Dolly, som gikk bort søndag kveld. Det var nok til at skuespillerne samlet seg i 50-åringens hjem for å ta et siste farvel.

Hjerteskjærende

Justin, som har base i New York, hastet til ekskonas hjem i Los Angeles for å gi hunden en verdig avslutning på livet.

I et innlegg på Instagram deler 47-åringen hjerteskjærende bilder fra hundens begravelse.

Til innlegget skriver han: «I kveld, i solnedgangen, etter en heltemodig kamp ... Vårt mest lojale familiemedlem og beskytter, Dolly A, la ned sitt sverd og skjold. Hun var omgitt av hele sin familie».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer