Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Sorgtung Jennifer gjenforent med eksen

Kjendisvennene kondolerer etter hundens begravelse.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og eksmannen Justin Theroux skiltes som gode venner i 2018. Nå er de gjenforent - i hundens begravelse. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Jennifer Aniston og eksmannen Justin Theroux skiltes som gode venner i 2018. Nå er de gjenforent - i hundens begravelse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2018 kom nyheten om at stjerneparet Jennifer Aniston (50) og Justin Theroux (47) skulle gå hver til sitt. Ifølge nyhetsbyrået AP uttalte paret at de ville skilles som gode venner.

Paret møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». I 2012 forlovet de seg, og i 2015 arrangerte de en privat seremoni der de ga hverandre sitt ja.

Etter bruddet har paret hatt sine opp- og nedturer. Nå har derimot det tidligere ekteparet hatt en aldri så liten gjenforening - men ikke av romantiske årsaker.

Bakgrunnen for gjenforeningen er nemlig deres felles hund, Dolly, som gikk bort søndag kveld. Det var nok til at skuespillerne samlet seg i 50-åringens hjem for å ta et siste farvel.

Hjerteskjærende

Justin, som har base i New York, hastet til ekskonas hjem i Los Angeles for å gi hunden en verdig avslutning på livet.

I et innlegg på Instagram deler 47-åringen hjerteskjærende bilder fra hundens begravelse.

Til innlegget skriver han: «I kveld, i solnedgangen, etter en heltemodig kamp ... Vårt mest lojale familiemedlem og beskytter, Dolly A, la ned sitt sverd og skjold. Hun var omgitt av hele sin familie».

I et av bildene skuespilleren har delt, kan man tydelig se 47-åringen holde hender med Jennifer, mens de bisetter schäferhunden.

«Friends»-stjernen adopterte Dolly i 2006, fem år før paret begynte å date. Justin skal derimot raskt ha tatt til seg rollen som hundeeier.

Under bildet har også store stjerner og kjendisvenner av det tidligere ekteparet gitt sine kondolanser. Blant andre Orlando Bloom (42) har kommentert med seks hjerter, etterfulgt av kommentaren «rip vakre».

Også Jennifers «Friends»kollega, Courteney Cox (55), har lagt igjen en hilsen i kommentarfeltet. Under bildet skriver hun: «Vi elsker deg Dolly», etterfulgt av to knuste hjerteemojier.

Irritert på eksmannen

Som tidligere nevnt skal det tidligere ekteparet ha hatt sine opp- og nedturer, og til tross for at de skiltes som venner, har vennskapet flere ganger hengt i en tynn tråd.

I mai meldte blant andre Radar Online at Jennifer skal ha vært ganske så irritert på eksmannen. Ifølge nettstedet skal hun nemlig ha sett seg lei på at Justin stadig «eglet seg innpå» venninnene hennes.

- Hun syntes det var ille nok at han spiste middag med Emma Stone, men nå må hun også se bilder av at han prøver seg på Selena Gomez, og det er virkelig den siste dråpen for henne, sa en kilde til nettstedet den gang.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

Nettstedet hevdet også at det ikke bare var venninnene til Jennifer som Justin prøvde seg på, men hele hennes omgangskrets. Blant annet skal han ha vært på en fest hos talkshowverten Jimmy Kimmel - som er en god venn av ekskona - for så å forlate festen rett før Jennifer dukket opp.

- Justin eier null skam og han kunne ikke brydd seg mindre om at hans handlinger gjør Jennifer lei seg, hevdet kilden.

LES OGSÅ: - Sannheten bak gjenforeningen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer