Harry Styles:

Sørger over tapet av stefaren

Popstjernens stefar, Robin Twist, ble bare 57 år.

I SORG: Den talentfulle artisten og familien hans går gjennom en vanskelig periode etter dødsfallet. Foto: NTB Scanpix
I SORG: Den talentfulle artisten og familien hans går gjennom en vanskelig periode etter dødsfallet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Tidligere denne uken mistet Harry Styles (23) et nært familiemedlem i kreft, melder TMZ.

Stefaren, Robin Twist, som giftet seg med sangerens mor, Anne Cox, for fire år siden, døde bare 57 år gammel.

Robin og Anne hadde allerede vært sammen i lang tid da de ga hverandre sine ja. Twist var blant annet med å oppdra Harry og søsteren Gemma gjennom tenårene da artisten først ble verdenskjent gjennom «X Factor» i 2010.

- Harrys stefar, Robin Twist, gikk sørgelig nok bort denne uken etter en lang kamp mot kreften. Familien ber om å respektere deres privatliv i denne vanskelige tiden, sier en talsperson for artisten torsdag, ifølge Contacmusic.com.

Dette bildet la Harrys mor ut av seg selv og ektemannen på deres fireårs bryllupsdag 2. juni i år:

Thank you for all the anniversary wishes. ❤️

A post shared by Anne (@annetwist) on

Styles og Twist hadde et svært nært forhold, og da moren giftet seg med Robin sommeren 2013 var Harry stefarens forlover.

Tidligere har «Sign of the Times»-stjernen fortalt at han øvde på talen han holdt i bryllupet i flere dager i forkant av seremonien.

- Jeg prøvde å få med litt av alt. Da alle gjestene trodde det skulle bli veldig følelsesladet, så dro jeg teppet bort under føttene på dem og la til litt humor. Jeg tror det gikk bra, har han fortalt i et intervju tidligere, ifølge nettstedet.

«Jeg spurte alltid mamma om han kom på besøk. Men hun ville være sikker på at Gemma og jeg var ok med at han var der. Hun bekymret seg alltid, så jeg pleide å sende ham tekstmeldinger å be ham komme over til oss,» har 23-åringen skrevet om forholdet til stefaren i selvbiografien sin.

Robin Twist etterlater seg også to voksne barn fra et tidligere forhold.

Saken fortsetter under bildet.

VOND TID: Louis Tomlinson og Harry Styles, kjent fra boybandet One Direction, har mistet nære familiemedlemmer med kort tids mellomrom. Foto: NTB Scanpix
VOND TID: Louis Tomlinson og Harry Styles, kjent fra boybandet One Direction, har mistet nære familiemedlemmer med kort tids mellomrom. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten om dødsfallet kommer bare seks måneder etter at Styles tidligere «One Direction»-kollega, Louis Tomlinson (25), mistet moren sin, Johannah Deakin, i leukemi.

Tomlinsons mamma ble diagnostisert med en aggressiv form av sykdommen i fjor, og gikk bort onsdag 7. desember, bare 43 år gammel.

My mother looking gorgeous before the Brits earlier this year . I love you and miss you so much !

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91) on

LES OGSÅ: Prins Philip (96) er utskrevet fra sykehuset

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer