STORESØSTEREN GIKK BORT: I slutten av juli fikk Drew Barrymore beskjed om at halvsøsteren Jessica var funnet død i National City i California. Foto: JPI Studios / Barcroft Media
STORESØSTEREN GIKK BORT: I slutten av juli fikk Drew Barrymore beskjed om at halvsøsteren Jessica var funnet død i National City i California. Foto: JPI Studios / Barcroft MediaVis mer

Sørger over tapet av søsteren

Sist måned mistet Drew Barrymore søsteren sin. Nå er dødsårsaken klar.

SEOGHØR.NO: Tirsdag 29. juli ble Jessica Barrymore, Drew Barrymores halvsøster, funnet død i en bil i California - to dager før hun fylte 48 år.

Det lå piller strødd rundt den døde kroppen, og politiet mistenkte først at Jessica hadde tatt sitt eget liv.

Men nå er etterforskningen avsluttet og dødsårsaken klar.

Hollywood-stjernens søster døde av en akutt forgiftning av alkohol og narkotika, inkludert metamfetamin, metadon, tramadol og nordiazepam, melder People.com.

Drew Barrymore sender sine dypeste kondolanser til de etterlatte.

- Selv om jeg bare møtte Jessica så vidt, så ønsker jeg henne og hennes kjære så mye fred som mulig. Jeg er utrolig lei meg for tapet deres, sier hun i en pressemelding.

FORLOT FAMILIEN: Drew og Jessicas pappa John Barrymore døde av kreft i 2004, etter et hardt liv i Hollywood. Han og Drew hadde minimalt med kontakt. Foto: All Over Press
FORLOT FAMILIEN: Drew og Jessicas pappa John Barrymore døde av kreft i 2004, etter et hardt liv i Hollywood. Han og Drew hadde minimalt med kontakt. Foto: All Over Press Vis mer

Hadde samme far

47-åringen var en av syv hel- og halvsøsken til «Charlie's Angels»-stjernen, og uteksaminert fra kunstskolen i San Diego.

Tunge stunder har Barrymore-familien hatt mange av i årenes løp.

Jessica og Drew har samme far, filmstjernen John Barrymore, som gikk inn og ut av fengsel for narkotikaforbrytelser før han døde av kreft i 2004.

Rusmisbruk preget også Drews oppvekst.

- Jeg drakk som niåring, røyka marihuana som tiåring og tok kokain som tolvåring, skriver hun i selvbiografien «Little Girl Lost».

Drew kom seg ut av rushelvetet, og lever nå et lykkelig familieliv som tobarnsmor.

LES OGSÅ: Drew Barrymore ble mamma for andre gang