Sørger over tapet av sin plastiske kirurg

«The Hills»-stjernen er knust etter at hennes plastiske kirurg døde i en bilulykke

KNUST: Heidi Montag ble knust da hun fikk nyheten om at hennes platiske kirurg hadde dødd i en bilulykke.  Foto: Stella Pictures
KNUST: Heidi Montag ble knust da hun fikk nyheten om at hennes platiske kirurg hadde dødd i en bilulykke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den velkjente plastiske kirurgen Frank Ryan - som utførte Heidi Montags (23) ti operasjoner i fjor, døde i en bilulykke i Los Angeles på mandag, rapporterer People.

Ryans bil skled av hovedveien ved Pacific Coast, og landet på steinene nedenfor. Ryan ble erklært død på åstedet, skriver TMZ.

Den avdøde kirurgen har utført operasjoner på mange stjerner, men er best kjent for sin 10-timers prosedyre på Montag 20. november. 

Det er altså ingen tvil om at Ryan var en viktig person i Heidis liv, skriver Perez Hilton. Da den sjokkerende nyheten nådde realitystjernen ble hun naturligvis knust.

- Jeg er knust over nyheten om at Dr. Frank Ryan er død. Han var den mest fantastiske personen jeg noen gang har kjent. Han var en engel som forandret livet mitt, og alle andre han møtte. Han var den mest briljante og talentfulle kirurg som noen gang vil finnes. Mine tanker får til moren hans, familien hans, vennene hans, og alle som var velsignet nok til å få møte ham. Han er på et bedre sted nå, skriver Montag på sin Twitter-konto.

Det var mange som var uenige rundt etikken ved det å utføre ti operasjoner på bare ti timer. Men da Ryan ble spurt om han synes det var en god idé å utføre operasjonene, så svarte han:

- Min første prioritet er alltid pasientens sikkerhet, så jeg ville aldri gjort noe som ikke var sikkert for henne. Heidi er en ung, sunn kvinne. Hun ble medisinsk klarert før operasjonen, og alt var innenfor sikkerhetens grenser, sa Ryan til People i fjor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ja, de skal skilles