Gunilla Persson i «Svenske Hollywoodfruer»:

Sørger over sin døde katt når hun plutselig hører den

Det blir dramatikk i kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer», når Gunillas hus står i fyr og flammer.

TAKKER GUD: Sorgen blir raskt snudd til ren glede da Gunilla finner ut at det ikke er hennes katt, men nabokatten som ble funnet død i ruinene etter brannen. Video: TV 3 Vis mer

(Se og Hør): I kveldens episode av «Svenske Hollywoodfruer» blir det dramatisk da tragedien rammer Gunilla Persson (59).

I april opplevde nemlig Gunilla alles store mareritt, da tv-profilens hus i Pacific Palisades-området sto i fyr og flammer. I episoden får vi følge dramatikken som oppsto i etterkant av at Gunilla måtte redde seg selv og datteren Erika (15) ut av brannen.

Hun var derimot redd hun ikke klarte å redde den ene katten som befant seg i husets overetasje.

GLEDELIG GJENSYN: Da Gunilla finner ut at det ikke er hennes egen katt som er funnet død etter brannen, blir hun fra seg av lykke. Foto: TV3
GLEDELIG GJENSYN: Da Gunilla finner ut at det ikke er hennes egen katt som er funnet død etter brannen, blir hun fra seg av lykke. Foto: TV3 Vis mer

Når brannmennene i kveldens episode forklarer at de har funnet katten «Tusse» død, og legger den i en søppelsekk, er naturlig nok Gunilla fra seg av sorg. At hun ikke orker å se på kadaveret, gjør imidlertid at 59-åringen ikke oppdager at det er feil katt som ligger i søppelsekken.

  • Se videoklipp øverst i saken

Vekkes av brannen

Midt på natten forklarer Gunilla at hun våknet av et bråk fra gaten. Bråket minner om en «spraking» man gjenkjenner fra fyrverkeri, men hun kan derimot ikke forstå at noen kan holde en fest av dette slaget på det aktuelle tidspunktet.

Da Gunilla plutselig forstår at husets andreetasje står i fyr og flammer, må hun i all hast redde seg selv og datteren ut av huset.

Mens én av kattene befinner seg under Gunillas seng i underetasjen, er katten «Tusse» i overetasjen. 59-åringen må holde datteren tilbake fra å løpe opp for å redde katten.

Saken fortsetter nedenfor.

TILBAKE I HUSET: Gunilla leter etter uskadde eiendeler i det totalskadde huset, da hun plutselig hører en lyd fra katten. Foto: TV3
TILBAKE I HUSET: Gunilla leter etter uskadde eiendeler i det totalskadde huset, da hun plutselig hører en lyd fra katten. Foto: TV3 Vis mer

- Vi slengte oss ut fra mitt soverom, hvor det finnes en utgang. Uansett hvor vanskelig det er, så er det jo barnet som må beskyttes først, sier Gunilla.

Moren Iris (91) kom seg også unna brannen uten alvorlige skader. Selv om Gunilla og familien er svært heldige som kommer uskadde fra dramatikken, ble det likevel stor sorg hos familien da brannmennene kunne fortelle at de har funnet «Tusse» død.

Saken fortsetter nedenfor.

- Dette er et mirakel

To dager etter brannen vender Gunilla tilbake til huset for å hente noen eiendeler til datteren. Til hennes store forskrekkelse ligger kattekadaveret fortsatt utenfor huset.

Mens hun samler datterens skolebøker, hører hun en velkjent mjauing i det fjerne. I og med at «Tusse» skal være død, antar Gunilla at det er nabokatten som har kommet seg inn i huset, og ber opprydningsmannskapet se etter. Da han få øyeblikk senere kommer tilbake med hennes egen katt i armene, er det til enorm glede for den svenske hollywoodfruen.

At «Tusse» dukker opp i levende live, mener Gunilla at det er Gud som må stå bak.

- Dette er et mirakel, det er et utrolig mirakel. Det var jo en nabokatt som lå i den sekken, forklarer hun i episoden, og legger til:

- En dyp sorg ble snudd til en fantastisk lykke på ett sekund, og det er Gud som ordnet det, sier Gunilla.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

TV3-programmet «Svenske Hollywoodfruer», der Gunilla har en stor rolle, har siden premieren i 2009 tatt TV-seerne med storm.

Høylytte diskusjoner, drama og krangling er hverdagskost for de svenske fruene som lever et ellers så glamorøst liv i Hollywood.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30.

LES OGSÅ: Her tenner Gunilla Persson på alle pluggene: - Hun er som en morder