Sørger over død Olsenbanden-stjerne

- Han var en fantastisk venn, sier «Halvbroren»-stjernen Ghita Nørby.

NORDISK STJERNELAG: Ghita Nørby (t.v.) har sammen med Agnes Kittelsen og flere av Norges mest kjente skuespillere fenget TV-seerne i «Halvbroren». Sist uke døde en av hennes nære venner. Foto: NRK
NORDISK STJERNELAG: Ghita Nørby (t.v.) har sammen med Agnes Kittelsen og flere av Norges mest kjente skuespillere fenget TV-seerne i «Halvbroren». Sist uke døde en av hennes nære venner. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den danske skuespillerveteranen Ghita Nørby (78) har gledet nordmenn som «Den gamle» i NRK-serien «Halvbroren». Privat har det vært en tung uke. Torsdag døde nemlig hennes kjære venn og kollega Peter Steen, 77 år gammel.

- Hans død har fylt meg med både sorg og gode minner, sier Ghita til Ekstra Bladet.

Steen var en avholdt skuespiller i Danmark, hvor han særlig gjorde seg bemerket i «Olsen Banden»-filmene.

Ghita Nørby skapte overskrifter da hun i 2011 skilte seg for fjerde gang, men sin avdøde og Alzheimer-rammede kollega hadde hun et nært og godt forhold til siden 60-tallet.

- Han var en fantastisk venn, men hadde det ikke bra på slutten. Så selv om vi sørger, var det også på tide å ha la ham forlate oss, sier hun til avisa.

Les også: Tore Hansen tapte kampen mot kreften

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer