Sørger fortsatt over sin døde mamma

- Det er vondt å vite at årene vi fikk sammen aldri kommer igjen, innrømmer den norske TV-stjernen.

SAVNER MAMMA: - Jeg velger å tro at man blir kreativ av motgang. Det er ikke tilfeldig at det er blitt skrevet mye bra musikk om kjærlighetssorg, sier Alex Rosén, som her er avbildet sammen med Anna Anka da de begge var gjester hos TV 2s «Senkveld» t Foto: SCANPIX
SAVNER MAMMA: - Jeg velger å tro at man blir kreativ av motgang. Det er ikke tilfeldig at det er blitt skrevet mye bra musikk om kjærlighetssorg, sier Alex Rosén, som her er avbildet sammen med Anna Anka da de begge var gjester hos TV 2s «Senkveld» t Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Musiker og «moromann» Alex Rosén (42) har denne våren vært å se som dommer i TV 2-programmet «Norske Talenter». Men selv om det kanskje kan se slik ut, har ikke alt bare vært moro for 42-åringen så langt i livet.

I et langt intervju med Se og Hør Weekend forteller Rosén blant annet at han fortsatt sørger over sin mor, som han mistet i tidlig alder.
 
- Mamma fikk kreft i bukspyttkjertelen og døde 59 år gammel. Det er alt for tidlig. Og jeg tenker på det hver eneste dag. Det er vondt å vite at årene vi fikk sammen aldri kommer igjen. Men jeg er veldig bevisst på ikke å fortrenge sorg. For det er nedturene i livet som viser hvem du er, sier han til bladet.

«Norske Talenter»-dommerenen sammenligner følelsen ved det å miste noen, med kjærlighetssorg: At hvordan man håndterer sorg og smerte acgjør hva slags person man ender opp med å bli.

- Jeg velger å tro at man blir kreativ av motgang. Det er ikke tilfeldig at det er blitt skrevet mye bra musikk om kjærlighetssorg. Du vet ikke hva virkelig lyse dager er før du har opplevd de mørke. Livet består av både engler og demoner, sier tobarnsfaren i intervjuet med Se og Hør Weekend.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett et norskt talent