Nick Cannon:

Sørger fortsatt over bruddet fra Mariah Carey

Tre år etter skilsmissen er musikeren fremdeles knust.

GODE VENNER: Mariah Carey og Nick Cannon er ofte å se sammen både privat og i offentlige sammenhenger. Her på rød løper under Kids' Choice Awards i mars. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Mariah Carey og Nick Cannon er ofte å se sammen både privat og i offentlige sammenhenger. Her på rød løper under Kids' Choice Awards i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I 2014 kom nyheten om at Mariah Carey (47) og Nick Cannon (36) skulle skilles etter seks år som ektepar.

- Det er trøbbel i paradis. Vi har bodd fra hverandre i et par måneder allerede. Hovedfokuset mitt nå er barna, fortalte Cannon til Insider With Yahoo den gang.

Paret sjokkerte alle ved å gifte seg på Bahamas i 2008 etter å ha kjent hverandre i kun to måneder.

Tre år senere ble de foreldre til tvillingene Moroccan og Monroe (6) som de samarbeider tett om.

Selv om Mariah i dag har ny kjæreste, og i tillegg har vært forlovet med en annen mann etter bruddet, så innrømmer musikeren og TV-profilen at han fremdeles sørger over det havarerte ekteskapet, og at han ikke er klar for å finne kjærligheten igjen riktig enda.

- Jeg kan ikke. Jeg er knust. Jeg er ødelagt, forklarte han til Entertainment Tonight, torsdag.

Saken fortsetter under bildet.

#happybirthday to #demkids ... again ;) 😘🐻🎉

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Likevel avslører Cannon, som ble pappa for tredje gang i februar etter en het romanse med den tidligere skjønnhetsdronningen Brittany Bell, at han utnytter livet som singel.

- Jeg har ingen kjæreste, men jeg dater hele tiden. Hvorfor skal jeg ikke gjøre det? Jeg er en singel mann. Det er meningen at jeg skal date.

Også «Touch My Body»-stjernen har tidligere sagt at hun synes skilsmissen fra Nick Cannon var tung.

- Jeg trodde aldri jeg skulle få barn med noen, for så å skille meg. Bra jobba, liksom, repeter fortiden din, sa Mariah i fjor sommer, og refererte til sitt første ekteskap med plateprodusenten Tommy Mottola (67) fra 1993 til 1998.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SJOKK: Mariah hadde brudekjolen klar da James Packer dumpet henne. Senere brant hun kjolen. Foto: NTB scanpix
FIKK SJOKK: Mariah hadde brudekjolen klar da James Packer dumpet henne. Senere brant hun kjolen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avlyste bryllupet

Mariah skulle egentlig ha giftet seg for tredje gang i fjor.

Da hennes daværende kjæreste, milliardæren James Packer (49), fridde i januar 2016, tok det ikke lang tid før sangfuglen hadde brudekjolen klar.

Men i oktober samme året ble forlovelsen brått brutt.

Mariahs dyre vaner og enorme behov for oppmerksomhet skal ha vært årsaken til bruddet, og hun gikk med forlovelsesringen til 90 millioner kroner i over en måned etter at det var slutt.

To måneder senere fant hun trøst i den 12 år yngre danseren Bryan Tanakas (33) armer.

De har hatt et av-og-på forhold preget av sjalusi, men virker i dag lykkelige sammen igjen. De siste månedene har hun nemlig postet flere hyggelige bilder av seg selv og Tanakas på sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

Gjennom alle opp- og nedturene har Mariah og Nick beholdt et godt vennskap for barnas skyld. De har dratt på ferier sammen, feiret høytider som en familie og stilt opp på røde løpere.

På spørsmål fra Entertainment Tonight om det er mulig for duoen å finne tilbake til hverandre i fremtiden, svarte Cannon følgende:

- Hun har kjæreste, og han er en hyggelig fyr.

- Ekteskapet vi hadde sammen var helt spesielt og vi lagde noen fantastiske barn sammen, skrøt han, og la til at tvillingene allerede har begynt å vise stor interesse for musikk.

- De har vært i studio og spilt inn plater. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke er så stor fan av å sette barn i arbeid, men de elsker det, så de får være med i studio. De synger, skriver og rapper. Det er fantastisk.

#bedtimestories #demkids #family @nickcannon

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Easter with #demkids #moments #rocandroe #easter #family 🐣🐥🌈🦋🐰💖 @nickcannon

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian deler private feriebilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer