MOR LIKEVEL: Da Sharon Stone greide ikke å bære frem egne barn. I stedet har hun adoptert tre gutter. Her er hun på parktur med yngstemann Quinn Kelly (3). I tilllegg har hun Roan Joseph (9) og Laird Vonne (4). Foto: All Over Press
MOR LIKEVEL: Da Sharon Stone greide ikke å bære frem egne barn. I stedet har hun adoptert tre gutter. Her er hun på parktur med yngstemann Quinn Kelly (3). I tilllegg har hun Roan Joseph (9) og Laird Vonne (4). Foto: All Over PressVis mer

- Sorgen var ikke til å bære

Sharon Stone opplevde to opprivende senaborter.

SEHER.NO: Skuespiller og superstjerne Sharon Stone forteller i den ferseste utgaven av det amerikanske magasinet Prestige om sitt største traume så langt i livet.

51-åringen opplevde nemlig alle gravide kvinners mareritt - og ikke bare én gang.

- Jeg var gravid og mistet barnet sent i femte måned to ganger. Dette er så forferdelig fordi jeg måtte ha kirurgi når barna mine døde. Det er et traume du bare ikke kan bære, forteller en åpenhjertig Stone til Prestige.


Basic Instinct-stjernen mener de traumatiske opplevelsene lå som et bakteppe for hennes heftig kritiserte uttalelser i forbindelse med jordskjelvet i Kina i mai 2008, som hun mente hadde å gjøre med dårlig karma.

Uttalelsene førte blant annet til at hun ble erklært uønsket i Kina.

- Dengang var jeg så sorgtung og jeg kjente virkelig sorgen deres. Jeg hadde mistet barn selv. Alt dette lå tungt på meg. Jeg uttalte meg egentlig som en mor met et knust hjerte.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg vurderte abort