BLE DØV PÅ ENE ØRET: - Jeg trodde jeg hadde sterk psyke, men jeg ville ikke leve mer da dette skjedde, sier Anette Bøe etter at hun mistet hørselen på det ene øret under VM i Val di Fiemme i 2003. Foto: SCANPIX
BLE DØV PÅ ENE ØRET: - Jeg trodde jeg hadde sterk psyke, men jeg ville ikke leve mer da dette skjedde, sier Anette Bøe etter at hun mistet hørselen på det ene øret under VM i Val di Fiemme i 2003. Foto: SCANPIXVis mer

- Sorgen over hørseltapet er stort

Anette Bøe ville ikke leve mer da det skjedde.

SEHER.NO: Anette Bøe (51) har kunnet juble for både OL- og VM-medaljer, men ski-karrieren har også gitt henne et av sitt livs verste opplevelser.

Da Bøe i 2003 jobbet med å hente folk på flyplasser i lavlandet under VM i Val di Fiemme, mistet hun nemlig hørselen på det ene øret, ifølge VG.

- Jeg trodde jeg hadde sterk psyke, men jeg ville ikke leve mer da dette skjedde, sier Bøe til avisen. Hun fikk også sterk tinnitus og problemer med balansen, sier hun til avisen.

Etter seks års kamp, har Bøe - som i høst skal være med å konkurrere mot andre idrettskjendiser i "Mesternes Mester" på NRK - nå blitt tilkjent en yrkesskade-erstatning på 1,1 millioner kroner.

Men Bøe hevder pengene er mager trøst.

- Sorgen over tapet av hørselen er stor. Jeg kjenner ikke glede over selve erstatningen, men jeg er glad for å bli trodd. Det er det viktigste for meg, og jeg håper det kan hjelpe andre, sier hun til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Petter Stordalen og Gunhild Melhus flytter til New York