Sopranos-stjernene klare

Da skuespillerne i TV-serien «Sopranos» torsdag møttes til leseprøvene foran den aller siste sesongen av mafiadramaet, var alle stjernene fortsatt med.

NØTT TIL Å VÆRE MED: Tony Sirico spiller Paulie "Walnuts" Gualtieri i den populære mafiaserien. Foto: AP/Scanpix
NØTT TIL Å VÆRE MED: Tony Sirico spiller Paulie "Walnuts" Gualtieri i den populære mafiaserien. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Onsdag fortalte fjernsynsselskapet HBO at de akkurat har skrevet ny kontrakt med Tony Sirico og Bruce Springsteen-gitarist Steven van Zandt. De to er begge sentrale i gudfar Tony Sopranos indre krets, og spiller henholdsvis Paulie Walnuts og Silvio Dante.

Sirico og van Zandt var de siste to skuespillerne som ventet i det lengste med å akseptere tilbudet om honorar for sjuende og siste sesong.

Innspillingen av de siste åtte episodene av den prisbelønte og uhyre populære serien starter nå i sommer, og sendes på amerikansk fjernsyn i januar.

Den sjette og neste siste sesongen gikk av lufta i juni i USA, til blandede kritikker og fallende seertall. Denne runden sendes på NRK1 fra høsten av. (ANB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer