TRAGISK: James «Tony Soprano» Gandolfini er gått bort - kun 51 år gammel. Foto: All Over Press
TRAGISK: James «Tony Soprano» Gandolfini er gått bort - kun 51 år gammel. Foto: All Over PressVis mer

Sopranos-stjernen er død

James Gandolfini ble bare 51 år gammel.

SEOGHØR.NO: «Sopranos»-stjernen James Gandolfini døde natt til torsdag, melder flere ulike amerikanske nettsteder.

Skuespilleren befant seg i Italia for å delta på Taormina Film Festival på Sicilia, da han skal ha blitt rammet av et hjerteinfarkt, skriver Daily Mail.

- Våre hjerter er knust og vi kommer til å savne ham dypt. James og familien var en del av vår familie i mange år og vi sørger alle sammen, sier managerne hans Mark Armstrong og Nancy Sanders, ifølge nettstedet.

HBO beskriver ham som «en spesiell mann med et stort talent, men aller viktigst, så var han en forsiktig og kjærlig person som behandlet alle, uansett tittel eller posisjon, med lik respekt».

Gandolfini etterlater seg kona Deborah Lin (45) og deres ni måneder gamle datter Liliana Ruth, samt sønnen Michael (13) som han har fra et tidligere forhold.

Hollywood-stjernen har vunnet en rekke priser for rollen som mafiabossen Tony Soprano i TV-serien «Sopranos», men er også kjent fra storfilmer som blant annet «Zero Dark Thirty», «Get Shorty» og «The Mexican».

Gandolfinis siste film «Animal Rescue», hvor han spiller mot svenske Noomi Rapace (33), har premiere til neste år.LES OGSÅ: - Hun har ikke sørget over farens død