Sopranos-stjernen er død

James Gandolfini ble bare 51 år gammel.

SEOGHØR.NO:  «Sopranos»-stjernen James Gandolfini døde natt til torsdag, melder flere ulike amerikanske nettsteder.

Skuespilleren befant seg i Italia, sammen med tenåringssønnen Michael, for å delta på Taormina Film Festival på Sicilia, da han skal ha blitt rammet av et hjerteinfarkt, skriver Daily Mail.

- Våre hjerter er knust og vi kommer til å savne ham dypt. James og familien var en del av vår familie i mange år og vi sørger alle sammen, sier managerne hans Mark Armstrong og Nancy Sanders, ifølge nettstedet.

Skuespilleren og familien hadde hatt en fin dag sammen i Roma før hans tragiske bortgang. Det var ingen ting som kunne tyde på at noe var galt, før de kom tilbake på hotellet.

- Når de kom tilbake på hotelrommet gikk James for å bruke toalettet. Det var da et eller annet skjedde, sier Gandolfinis assisten Tom Richardson til Daily Mail.

- Søsteren hans fortalte meg at han fremdeles levde da de tok han ut i ambulansen på vei til sykehuset.

Hvordan vil du minnes James Gandolfini? Skriv din siste hilsen her

HBO beskriver Gandolfini som «en spesiell mann med et stort talent, men aller viktigst, så var han en forsiktig og kjærlig person som behandlet alle, uansett tittel eller posisjon, med lik respekt».

Gandolfini etterlater seg kona Deborah Lin (45) og deres ni måneder gamle datter Liliana Ruth, samt sønnen Michael (13) som han har fra et tidligere forhold.

Hollywood-stjernen har vunnet en rekke priser for rollen som mafiabossen Tony Soprano i TV-serien «Sopranos», men er også kjent fra storfilmer som blant annet «Zero Dark Thirty», «Get Shorty» og «The Mexican».

Gandolfinis siste film «Animal Rescue», hvor han spiller mot svenske Noomi Rapace (33), har premiere til neste år.
LES OGSÅ: - Hun har ikke sørget over farens død