«Sopranos»-stjernen avslører alvorlig sykdom

– Jeg var ikke klar for å snakke om det før nå, sier nygifte Jamie-Lynn Sigler etter 15 år med helseproblemer.

Foto: EPA
Foto: EPA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Allerede som 16-åring kapret vakre Jamie-Lynn Sigler (34) rollen som Meadow Soprano, datteren til New Jersey-mafiaboss Tony Soprano i TV-serien «The Sopranos».

Sigler fortsatte å portrettere Meadow helt frem sin programmet siste episode, som ble sendt i 2007. Siden den gang har hun blant annet hatt roller i «Entourage», «How I Met Your Mother» og «Ugly Betty».

I dag er den vakre brunetten nygift og lykkelig sammen med baseball-proffen Cutter Dykstra (26) – men i et nytt intervju med People avslører hun at tilværelsen slett ikke bare har vært en dans på roser.

Sigler åpner seg for første gang om kampen mot Multippel skelrose (MS), en sykdom som angriper sentralnervesystemet, som hun ble diagnosert med som 20-åring.

– Jeg var ikke klar for å snakke om det før nå. Man skulle at tro at jeg, etter alle disse årene, hadde vendt meg til tanken, det er fortsatt vanskelig å akseptere, sier hun til bladet.

TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn hadde en av hovedrollene i "The Sopranos". Her er hun sammen med kollegaene Edie Falco, James Gandolfini og Robert Iler i 2007.  Foto: Mary Evans Picture
TV-FAMILIEN: Jamie-Lynn hadde en av hovedrollene i "The Sopranos". Her er hun sammen med kollegaene Edie Falco, James Gandolfini og Robert Iler i 2007. Foto: Mary Evans Picture Vis mer

Levde uten symptomer i lang tid

I intervjuet forteller 34-åringen at hun i lang tid levde uten symptomer, men at sykdomstegnene har begynt å vise seg det siste tiåret. Hun avslører også at hun aktivt skjulte sykdommen fra skuespillerkollegaene i «The Sopranos».

– Jeg trengte egentlig bare fem eller ti minutter til å sette meg ned og lade batteriene, men jeg spurte aldri om det. Jeg ville ikke at de skulle bli mistenksomme.

Det finnes ingen kur for MS, men Sigler deler med bladet at hun har prøvd det aller meste av medisiner og at hun nå går på piller som stabliserer symptomene hennes.

Stjernen har en sønn, Beau (2), sammen med Dykstra.

FAMILIETID: I 2013 fødte Jamie-Lynn sønnen Beau, som hun har sammen med baseball-proffen Cutter Dykstra. Foto: Splash News
FAMILIETID: I 2013 fødte Jamie-Lynn sønnen Beau, som hun har sammen med baseball-proffen Cutter Dykstra. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: – Jeg vil at babyen skal ha et normalt navn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer