«Søppelhue» er tilbake

Iselin var bare 18 år da hun fikk tidenes kraftsalve fra Idol-dommer Tor Milde. Nå er hun tilbake i rampelyset.

TILBAKE: Iselin Andresen kommer med EP på nyåret. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TILBAKE: Iselin Andresen kommer med EP på nyåret. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Seher.nos intervju med Iselin Andresen nederst i saken!


SEHER.NO: Iselin Andresen (24) trakk seg fra rampelyset etter å ha kommet til finalerundene i Idol i 2006. Tidligere i år snakket hun ut til Seher.no om den vanskelige tiden etter Idol.

I torsdagens Dagbladet trår hun ytterligere frem i rampelyset, og forteller blant annet hvordan hun opplevde å ble kalt «Søppelhue» av Idol-dommer Tor Milde - dengang omdøpt til Slemme-Tor - i beste sendetid på Norges største kommersielle TV-kanal.

- Jeg synes ikke det var så ille. Jeg har aldri tatt meg selv så høytidelig. Hadde det vært mamma som sa det, hadde jeg tatt det ille opp, men jeg ser jo at det var tv og ble ikke såret. Jeg er følsom, men greier likevel å regulere det litt.

Utskjelleren selv, Tor Milde, er mildere i tonen seks år etter:

- Det ble dratt helt ut av proporsjoner, som vanlig er når man skal skape overskrifter. Det var ikke noe jeg sa direkte til henne, men noe som kom opp i en diskusjon blant oss dommerne og vist på tv. Jeg mente at hun ikke hadde noe i konseptet å gjøre. Men jeg synbes det er veldig hyggelig at hun gjør comeback nå. Jeg vil støtte opp om alt hun gjør utenom «Idol», og ønsker henne lykke til, sier Milde til Dagbladet.

I begynnelsen av januar slipper Iselin Andresen sin første EP, «Rest», og planen er å gi ut et album til sommeren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Victoria Beckham ble mobbet 

Se Seher.nos intervju med Iselin her:

[obj:media:9545]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer