DATET FOTBALLSPILLER: Sophie Vågsæter forteller om hvordan det var å våkne opp til bilder av seg selv i den britiske tabloidavisa The Sun. Hun var i London for å besøke Manchester United-spilleren Antonio Valencia. Video: Lise Rafaelsen Vis mer

«Paradise Hotel» 2017:

Sophie Vågsæter ble kjent som Manchester United-stjernens flamme. Nå sjekker hun inn på «Paradise Hotel»

I fjor skapte 24-åringen overskrifter i utenlandske medier.

Publisert

(Seoghør.no): Mandag 13. mars starter endelig den nye sesongen av realityserien «Paradise Hotel».

Foreløpig er det ikke kjent hvem som skal skape intriger, dramatikk og romanse på TV3 denne våren, men allerede nå kan vi avsløre én av deltakerne.

Den 24 år gamle Stranda-jenta Sophie Vågsæter er en av jentene som sjekker inn på hotellet.

Vågsæter er imidlertid allerede et kjent fjes for mange, etter at hun i fjor ble mye omtalt i både norske og utenlandske medier.

Hennes ukelange besøk til Manchester i august gikk nemlig ikke upåaktet hen, da hun ble avbildet sammen med Manchester United-stjernen Antonio Valencia (31).

Saken fortsetter nedenfor.

Ble kontaktet på Instagram

De britiske nettstedene The Sun, Mirror og Daily Mail var alle på ballen med tabloide overskrifter som: «Married Man United star Antonio Valencia set up secret hotel tryst with busty nurse he wooed on Instagram».

Da Seoghør.no møtte deltakerne under innspillingen i Mexico, utdypet Vågsæter hvordan romansen med fotballspilleren ble til.

Over the recent events. Sobre los acontecimientos recientes.

A post shared by antoniovalencia2525 (@antoniovalencia2525) on

- Jeg snakket med Antonio i cirka halvannet år via Instagram før han spurte meg om jeg ville besøke ham. Jeg tenkte bare: «Hvorfor ikke?»

Var gift

Paparazzibilder av den norske brunetten og fotballspilleren på vei ut av et hotell i Manchester, florerte på nett.

Årsaken til all oppmerksomheten var at Valencia var gift med Zoila Meneses. De har også datteren Domenica (10) sammen.

Kort tid etter at romansen med Vågsæter ble avslørt, gikk han for øvrig ut og fortalte at ekteskapet med kona var over.

«I forhold til nyhetene som involverer mitt privatliv, er det viktig å poengtere at min nåværende sivilstatus er singel. De siste månedene har jeg ikke hatt et formelt forhold. Jeg er lei meg for at de siste nyhetene har ført til forvirring eller stress. Jeg ber pent om at media ikke skal blande seg i mitt privatliv eller familieliv. Som vanlig fokuserer jeg på karrieren og datteren min», skrev han på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

VERDENSKJENT: Antonio Valencia har spilt for den engelske klubben Manchester United siden 2009. Han spiller også på det ecuadorianske landslaget. Foto: Rex / NTB scanpix
VERDENSKJENT: Antonio Valencia har spilt for den engelske klubben Manchester United siden 2009. Han spiller også på det ecuadorianske landslaget. Foto: Rex / NTB scanpix Vis mer

- Han er litt kjedelig

Den ferske reality-deltakeren beskriver hele hendelsen for «ganske vill», og sier at hun aldri hadde sett for seg at det skulle bli så mye oppstyr da hun satte seg på flyet til England.

Tiden etter begynte kontakten mellom 31-åringen og Sophie Vågsæther å dabbe av.

PARADISE: Halvor Harsem aka Kong Halvor har en ærlig prat med kamerateamet på Paradise Hotel 2017. Her avslører han blant annet hvem han ser på som sin største motstander, og hva hans hemmelige plan er. Video: TV3 Vis mer

- Vi har ikke noe særlig kontakt lenger. Vi sender hverandre noen snaps i ny og ne, men ikke noe mer enn det. Men jeg tror ikke han hadde sagt nei om jeg hadde spurt om vi skulle møtes, for å si det sånn, sier hun med et lurt smil om munnen.

Hun legger til at det ikke er noe dårlig stemning mellom dem.

- Jeg har ikke noe vondt å si om han. Han er en flott fyr. Det eneste jeg har å si er at han er litt kjedelig, men det har jeg sagt rett til han også, sier hun.

- Sa at jeg flyttet

Nå ser den energiske brunetten frem til å ta fatt på utfordringene som venter på luksushotellet i Mexico.

I tillegg til å ha over 10 000 følgere på Instagram, driver Vågsæter også en godt lest blogg.

- Dekkhistorien min for at jeg dro hit er at jeg har flyttet til Stockholm, og det skrev jeg også på bloggen. Jeg skrev at jeg er en eventyrlysten jente som liker å prøve ut nye ting, og at jeg var klar for å ta et steg videre og flytte, sier hun lattermildt.

LES OGSÅ: Se de nye «Paradise»-bildene av Triana

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer