Sophie Elises eks-kjæreste voldstiltalt: - Veldig lei meg

Risikerer tre måneders fengselsstraff - stjernebloggeren vitnet i retten.

RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Bloggeren Robin Johansson risikerer tre måneder i fengsel etter at han onsdag måtte møte i retten i Oslo. Hans eks-kjæreste Sophie Elise Isachsen var et av vitnene i rettsaken. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum
RISIKERER FENGSELSSTRAFF: Bloggeren Robin Johansson risikerer tre måneder i fengsel etter at han onsdag måtte møte i retten i Oslo. Hans eks-kjæreste Sophie Elise Isachsen var et av vitnene i rettsaken. Her er de fotografert ved en tidligere anledning. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag kunne Seoghør.no avsløre at bloggeren Robin Johansson (21) denne uka sto tiltalt i Oslo tingrett.

Bloggeren - som frem til desember i fjor var kjæreste og samboer med TV-profil og Norges største bloggkjendis Sophie Elise Isachsen (21) - satt på tiltalebenken anklaget for flere alvorlige punkter etter en episode i Oslo natt til 2. juli i fjor. 

Det alvorligste tiltalepunktet er vold mot offentlig tjenestemann.

Ifølge tiltalen skal Johansson - som selv er en profilert blogger - ha spent bein på en politibetjent slik at vedkommende falt bakover og slo hodet i felgen på politibilen. Som en følge av dette skal politimannen ha begynt å blø neseblod.

Basketaket med polititjenestemannen i Oslo skal ifølge tiltalen ha skjedd da en patrulje ved 03-tiden om natten skulle pågripe Robin Johansson etter et voldstilfelle mot en jevnaldrende kvinne utenfor en nattklubb i Oslo sentrum.

Innrømmer slag

- Jeg er veldig lei meg for det som har skjedd, uttrykte bloggeren for åpen rett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer