Sophie Elises eks-kjæreste må i fengsel

Forrige uke sto Sophie Elises eks-kjæreste Robin Johansson tiltalt for vold mot politiet og en kvinne. Dommen er knusende: Tre måneder ubetinget fengsel.

DØMT TIL FENGSEL: Ekskjæresten til den norske toppbloggeren Sophie Elise Isachsen, Robin Johansson, ble denne uken dømt til tre måneders ubetinget fengsel i Oslo Tingrett. Han skal ha utøvd vold mot en venninne av Sophie Elise, og mot en politimann. Foto: Andreas Fadum
DØMT TIL FENGSEL: Ekskjæresten til den norske toppbloggeren Sophie Elise Isachsen, Robin Johansson, ble denne uken dømt til tre måneders ubetinget fengsel i Oslo Tingrett. Han skal ha utøvd vold mot en venninne av Sophie Elise, og mot en politimann. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sist fredag kunne Seoghør.no avsløre at bloggeren Robin Johansson (21) sto tiltalt i Oslo tingrett - anklaget for flere svært alvorlige punkter etter en voldsepisode i Oslo sentrum i fjor sommer. Det alvorligste tiltalepunktet var vold mot en politimann.

Nå er den 14 sider lange dommen fra tingretten klar, og det er alvorlig lesning for Johansson: Bloggeren - som frem til desember i fjor var kjæreste med Norges største bloggkjendis Sophie Elise Isachsen (21) - må sone 90 dager i fengsel. 

Det har foreløpig ikke lyktes Seoghør.no å få en kommentar fra Robin Johansson selv, men hans advokat Kjetil Sørensen uttaler at hans klient er skuffet over at han ikke ble trodd i retten.

- Det er en knusende dom for Robin. Han er veldig lei seg over det som har skjedd, og beklager uansett alle de faktiske forholdene. Han har ikke tatt den endelige avgjørelsen på om han vil anke, men sier at han samtidig er beredt til å ta sin straff og komme seg videre i livet, sier advokaten.

Saken fortsetter under bildet.

Slo og sparket ung kvinne

Ifølge dommen fra Oslo tingrett startet den skjebnesvangre kvelden med at det daværende kjæresteparet Robin Johansson og Sophie Elise Isachsen var på byen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer