Robin Johansson:

Sophie Elises eks ble knivstukket syv ganger

24-åringen ble knivstukket gjentatte ganger av gjerningsmennene, og var nødt til å løpe for livet.

UTSATT FOR GROV VOLD: Ekskjæresten til Sophie Elise, Robin Johansson, ble natt til onsdag utsatt for grov vold av to gjerningsmenn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
UTSATT FOR GROV VOLD: Ekskjæresten til Sophie Elise, Robin Johansson, ble natt til onsdag utsatt for grov vold av to gjerningsmenn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Ekskjæresten til Sophie Elise (23), svenske Robin Johansson (24), opplevde en svært traumatisk hendelse som fant sted utenfor en bar på Södermalm i Stockhom forrige onsdag.

24-åringen skal ha blitt utsatt for grov vold av to maskerte gjerningsmenn, og ble knivstukket syv ganger i både låret, ribbeinet, fingrene og håndleddet.

I dag er Robin glad for at han i det hele tatt lever.

På Instagram-profilen sin deler han et innlegg hvor han forteller om den grusomme hendelsen han ble utsatt for natt til onsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

- Forstod det kom til å bli ille

I innlegget forteller Robin at han var sammen med lillebroren sin, og noen venner onsdag kveld, og at lillebroren havnet i bråk med en guttegjeng som var til stede.

- Jeg forstod med én gang at dette kom til å bli ille, og tvang han inn i en taxi og ba han reise hjem med én gang. Etter at han dro skrek folk etter meg, og spurte hvor lillebroren min hadde dratt.

Robin forteller videre i innlegget at han sprang fra stedet for å ringe en venn for å spørre om han kunne hente han, men da så han at to maskerte menn løp mot han for å angripe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer