Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen:

Sophie Elise viste frem kjæresten

Feiret bursdagen med typen i Fredrikstad.

FEIRET BURSDAG SAMMEN: Sophie Elise Isachsen feiret bursdagen med filmpremiere i Fredrikstad. Hun tok også med seg kjæresten Kasper Kristoffersen på feiringen av den Harald Zwart-regisserte filmen «Den 12. mann». Foto: Andreas Fadum
FEIRET BURSDAG SAMMEN: Sophie Elise Isachsen feiret bursdagen med filmpremiere i Fredrikstad. Hun tok også med seg kjæresten Kasper Kristoffersen på feiringen av den Harald Zwart-regisserte filmen «Den 12. mann». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Mandag feiret toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) bursdagen sin med filmpremiere i Fredrikstad. Harald Zwart-filmen «Den 12. mann» ble nemlig feiret med storstilt gallafest i regissørens hjemby.

- For meg er det veldig fint å feire bursdagen i Fredrikstad. En av mine beste venner er herifra, og hun kan vise meg rundt, sier bloggeren til Se og Hør.

- Pappa er også her, og han gleder seg veldig.

I tillegg til nevnte personer, var også toppbloggerens nye kjæreste til stede.

Det er første gang at bloggeren viser frem Kasper Kristoffer, som kjæresten heter, på et offentlig arrangement.

Saken fortsetter under bildet.

FEIRET BURSDAG: Onsdag hadde Sophie Elise Isachsen bursdag. Den feiret hun med blant annet kjæresten Kasper Kristoffersen. Foto: Andreas Fadum
FEIRET BURSDAG: Onsdag hadde Sophie Elise Isachsen bursdag. Den feiret hun med blant annet kjæresten Kasper Kristoffersen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ny kjæreste

I august kunne Sophie Elise nemlig avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste. Det røpte nordlendingen naturligvis på sin egen blogg.

Han er i likhet med henne selv, også fra Harstad. Sophie og Kasper kjente hverandre lenge før de ble et par.

Sophie Elise legger ikke skjul på at kjæresten er av den romantiske sorten. I anledningen at bloggerens bursdag nærmet seg, overrasket han kjæresten.

Det forteller Sophie Elise til Se og Hør.

- Han arrangerte en overraskelsbursdag for meg, i tillegg til at han fikset en video med alle vennene mine. Det var veldig søtt, sier hun.

Sophie Elise er ikke i tvil om hvilken egenskap hun setter mest pris på med kjæresten.

- Jeg liker at han er så snill, sier hun.

- Hun er så utrolig mye, svarer kjæresten på samme spørsmål.

- På en bra måte forhåpentligvis, skyter Sophie Elise flirete inn.

På bedringens vei

Alt har imidlertid ikke vært rosenrødt for bloggeren den siste tiden. Forrige uke kunne bloggeren fortelle at hun nylig har gått gjennom en operasjon.

I et åpenhjertig blogginnlegg skrev hun følgende:

«Som noen av dere kanskje har fått med dere opererte jeg i går formiddag. Cystene, eggstokkene, bekkenet.»

Hun fortalte også åpenhjertig om at den ene eggestokken ikke fungerer som den skal, og at hun som følge av dette har mindre sjanse for å bli gravid.

- Det går bra med meg nå. Jeg er «all about now» og klar for en fest. Jeg var ikke det for noen dager siden, men nå er jeg det, forteller hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Den danske prinsen tar et oppgjør med ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer