Sophie Elise Isachsen:

Sophie Elise ville sjekke inn på rehab etter stort alkoholbruk

Bloggeren sier «fuck deg» til året som gikk.

VANSKELIG ÅR: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skriver at hun i 2016 vurderte å sjekke seg selv inn på rehab. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
VANSKELIG ÅR: Toppblogger Sophie Elise Isachsen skriver at hun i 2016 vurderte å sjekke seg selv inn på rehab. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (22) har hatt litt av et år. Hun har gitt ut sin første bok, vunnet flere priser og skapt oppstyr i sosiale medier med flere engasjerende temaer.

Bak kulissene har det derimot ikke vært så enkelt for bloggstjerna. Like før 2016 ble 2017, la 22-åringen fra Harstad ut et innlegg på bloggen sin der hun oppsummerer året som har gått.

Der avslører hun at livet tidvis har vært tøft. Hun konsumerte store mengder alkohol hver dag, og var faktisk nære å sjekke seg selv inn på rehabilitering.

Vanskelig år

Isachsen skriver at året startet godt, men at det i perioder var vanskelig. Et pikant bilde av toppbloggeren ble spredt på nettet. Hun valgte å anmelde opphavsmannen som først delte bildet videre.

Bloggeren var også i konflikt med Facebook-gruppa «Mannegruppa Ottar», og navnga flere av dem som hadde snakket nedsettende om henne i den lukkede gruppa.

På bloggen forklarer hun derimot detaljrikt om problemene som fulgte med.

«Jeg skrev bok, og det var alt jeg klarte. Det + drikke alkohol. Jeg ville aldri være alene, og om jeg alltid skulle være sosial endte det med alkohol. Det finnes alltid noen som skal på et event, tar noen drinker etter jobb eller skal feire en bursdag om man bare søker etter det, og da slipper man å gå hjem å legge seg med tankene sine», skriver bloggeren.

Hun forklarer at hun i en periode på fem-seks måneder drakk alkohol hver dag. Samtidig slet hun med angst og «et hode som ikke fungerte». Problemene ble så ille at hun vurderte å sjekke inn på rehab.

Isachsen skriver derimot at hun la fra seg tanken, og har innsett at hun nå har et relativt normalt forhold til alkohol.

Dagbladet har vært i kontakt med bloggerens manager, Marte Schei, som sier at 22-åringen ikke ønsker å kommentere saken.

Kjæresterykter

Mange har bitt seg merke i at Isachsen i løpet av julen har lagt ut en rekke bilder og videoer hvor hun tilbringer tid sammen med ekskjæresten Mathias.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

bloggen åpnet 22-åringen seg om sin første forelskelse, og vennskapet dem imellom.

- Jeg vet at mange av dere har blitt nysgjerrige når dere har sett instagrammen min og snapchattene mine. Så jaaaa.. Meg og Mathias, skrev Isachsen innledende i blogginnlegget tittulert «En historie om kjærlighet».

Isachsen og ekskjæresten flyttet sammen til Oslo våren 2014. Etter noen måneder som samboere, flyttet imidlertid Mathias ut.

Bloggeren forklarte videre at på tross av at temaet føles veldig privat, ønsker hun å være åpen og ærlig overfor leserne sine.

Hun avkrefter dermed at duoen er et par i dag.

- Men nei, vi er ikke kjærester akkurat nå - ikke per definisjon, men det føler jeg ikke vi trenger å være heller fordi det er mer enn som så. Det er genuin kjærlighet og respekt for hverandre som ikke går over, og det er vakkert.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer