KOPIEN: Sophie Elise Isachsen er veldig fornøyd med sitt nye kroppskunstverk. Foto: Fame Flynet/Sophieelise.blogg.no
KOPIEN: Sophie Elise Isachsen er veldig fornøyd med sitt nye kroppskunstverk. Foto: Fame Flynet/Sophieelise.blogg.no Vis mer

Sophie Elise tok en Rihanna

Den populære bloggeren viser frem sin nye tatovering som nesten er helt lik popstjernens.

Publisert

SEOGHØR.NO: For to år siden avslørte Rihanna (26) at hun hadde skaffet seg en gigantisk tatovering under brystene for å hedre sin avdøde bestemor.

 

Tatoveringen viser den egyptiske gudinnen Isis, som symboliserer reinkarnasjon.

- Gudinnen Isis, en komplett kvinne og modell for fremtidige generasjoner. #Grangrandolly - Alltid i og på mitt hjerte. #1love», skrev Rihanna under bildet den gang.

 Foto: Instagram/Rihanna
Foto: Instagram/Rihanna Vis mer

Nå har «Bloggeren»-profilen Sophie Elise Isachsen (19) fått en tilsvarende tatovering. Men hun har byttet ut den egyptiske gudinnen med en diger diamant.

«Nå er jeg altså ferdig tatovert, til både mamma, pappa og flere av dere leseres store fortvilelse» skriver Sophie Elise på sin populære blogg.

Se flere bilder av kunstverket på Sophieelise.blogg.no.

Videre forteller Harstad-jenta at hun bestemte seg for å legge seg under nålen etter å ha blitt påvirket av venner rundt seg som har gjort det før henne.

«Jeg valgte å droppe både bedøvelseskrem og smertestillende i forkant, jeg trodde jeg var så utrolig tøff men fy f.. det var mildt sagt ikke en behagelig prosess».

Selv er hun godt fornøyd med resultatet.

«Jeg er bare veldig glad akkurat og ikke noe angst enda iallfall. Det føles fint», skriver hun og avslutter med å spørre leserne hva de synes.

Varierende tilbakemeldinger

Det har kommet inn over 350 kommentarer på blogginnlegget hennes, og det var mange delte meninger.

Her er et par:

- DRIT SEXYY!! hadde hatt lyst på en slik selv hadde jeg hatt en kropp som deg, skriver Ingrid.

- Det var ikke så lekkert egentlig. Jeg synes det så litt dumt ut at diamanten var mellom puppene, og den var nesten plassert oppå den du har på ribbeina. Og du kunne nok klart å vise tatoveringen uten å flashe halve puppene dine, sier Silje med et blunkefjes.

- Å kjære deg. Den der kommer du til å angre. Tenk å ødelegge den fine kroppen din med noe såååå stygt, mener Mette.

LES OGSÅ: - Jeg vil ikke forandre på brystene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer