FREMDELES MATHIAS SIN: - Jeg vet i alle fall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge, skriver Sophie Elise på bloggen sin.
FREMDELES MATHIAS SIN: - Jeg vet i alle fall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge, skriver Sophie Elise på bloggen sin.Vis mer

Sophie Elise snakker ut om bruddryktene

- Jeg aner ikke hvor disse ryktene eller bekreftelsene kommer fra, sier hun.

SEOGHØR.NO: Mandag kom nyheten om at toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (19) og samboeren Mathias hadde gjort det slutt.

- Jeg bekrefter bruddet, men jeg har ikke noe mer å si til det. Jeg må ta en liten pause og komme til meg selv igjen. Jeg vet ikke helt hva jeg føler akkurat nå, fortalte hun til TV2.no.

Men kort tid etterpå trakk hun tilbake at hun har blitt singel.

«Jeg har ikke noe ønske om å bekrefte noe brudd, snakke om det eller mitt privatliv akkurat nå, og jeg har det helt greit. Det er bare mange endringer som skjer, og for at man skal utvikle seg som person og finne ut hvem man er, er det noen ganger greit å gjøre ikke helt "oppå" hverandre», skriver Harstad-jenta på sin populære blogg.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE JENTER: Sophie Elise er en av Norges mest leste blogger, og var nylig aktuell i TV-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss sammen med Emilie Nereng, Marna Haugen og Suzanne Aabel.
POPULÆRE JENTER: Sophie Elise er en av Norges mest leste blogger, og var nylig aktuell i TV-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss sammen med Emilie Nereng, Marna Haugen og Suzanne Aabel. Vis mer

Føler seg lurt

Videre forteller Isachsen leserne at forhold ikke trenger å være hverken det ene eller det andre, at det kan være udefinerbart og jævlig, men også fint og det hele.

«Jeg vet i alle fall hvem hjertet mitt er hos, og hvor det kommer til å være veldig, veldig lenge. Hvem vet hvordan ting blir i framtiden. Jeg synes forresten det er veldig slemt, og usmakelig av media å skrive om dette, når jeg ikke aner hvor disse ryktene eller bekreftelsene kommer fra - at man skal bli forsøkt lurt til å snakke, når man er i en komplisert situasjon».

«Jeg har det greit, men samtidig veldig vondt, vet ikke hva jeg føler. Og jeg er Mathias sin», skriver Sophie Elise.

Les hele innlegget på bloggen hennes.

Flyttet sammen i vår

Sophie Elise og Mathias ble samboere i Oslo i mars, og måneden etter tok paret matchende kjærlighetstatoveringer.

19-åringen har flere ganger skrytt av kjæresten på bloggen, og takket ham i april for all støtten han har gitt henne i gode og dårlige perioder.

- Det har vært utrolig mange ganger Mathias har måtte støtte meg igjennom alt mulig rart, grunnet det svære presset jeg er under til tider. Han har nok brukt mye tid, energi og gitt mye av seg selv for at jeg skal ha det bra, og jeg vet at jeg aldri ville ha nølt ett sekund med å gjøre det samme tilbake nå, skrev hun.

LES OGSÅ: - Det er sykt av vi kom i samme kjole