Svarte nettrollene på Jodel:

Sophie Elise slo tilbake mot nett-trollene på overraskende vis

- Jeg har bare lagt på meg, la en jente spise.

SLÅR TILBAKE: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (22) fant seg ikke i graviditetsryktene på Jodel og responderte med «bevis». Foto: Andreas Fadum
SLÅR TILBAKE: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (22) fant seg ikke i graviditetsryktene på Jodel og responderte med «bevis». Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Dersom du er kjendis i Norge, er sannsynligheten stor for at du før eller siden blir omtalt på appen Jodel.

Der kan brukerne publisere innlegg anonymt, men muligheten har ført til at terskelen for ryktespredning og hets er minimal.

Nå slår kjendisblogger Sophie Elise Isachsen (22) tilbake - på overraskende vis.

Tidligere har andre norske bloggere kritisert måten appen fungerer på, og flere har vist sin misnøye i egne blogginnlegg.

Blant disse er tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Sofie Nilsen (21) og Kristine Ullebø (20) fra TV 2-serien «Bloggerne».

Denne uken forsvarte toppblogger Sophie Elise Isachsen (22) seg selv på appen. Det skriver nettstedet 730.

- La en jente spise

Det flere Jodel-brukere kanskje glemmer når ryktene publiseres, er at kjendiser selv også kan se hva som blir skrevet om dem.

I en tråd ble det nemlig diskutert om Sophie Elise er gravid, argumentert med «nøye research på bilder av henne».

På appen har man også mulighet til å publisere bilder, og det var nettopp slik toppbloggeren selv slo tilbake.

Harstad-jenta overrasket Jodel-brukerne med å dra opp genseren og vise frem magen. «Jeg har bare lagt på meg, la en jente spise, skriver hun i teksten.

SVARTE: Sophie Elise overrasket nettrollene på Jodel da hun plutselig responderte med et bilde. Foto: Skjermdump / Jodel
SVARTE: Sophie Elise overrasket nettrollene på Jodel da hun plutselig responderte med et bilde. Foto: Skjermdump / Jodel Vis mer

Undertonen blant kommentarene ble kjapp en annen, og det er tydelig at flere ble tatt på senga av motsvaret.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elises manager, men har foreløpig ikke fått noen kommentar til Jodel-innlegget.

Ikke første gang

Det er ikke første gang at Sophie Elise svarer sine kritikere på sosiale medier. For ikke lenge siden konfronterte hun en bruker på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

All love ❤️ #jævlahomo

Et innlegg delt av Sophie Elise (@sophieelise)

Da brukeren spurte om hun var gravid, svarte bloggeren følgende: «Det er nok bare kjolen :)».

I mai skrev Sophie Elise et blogginnlegg om hvorvidt barn var aktuelt. Det forholdt hun seg nølende til.

- Jeg er faktisk ikke sikker på om jeg ønsker barn overhodet, skrev hun og fortsatte:

- Jeg forstår og respekterer at folk får barn, det er sikkert utrolig fint, vakkert og unikt når man er klar for det. Det er bare ikke noe for meg akkurat nå, og jeg kan ikke svare på om det noensinne vil bli det heller.

Ny kjæreste

Sophie Elise har imidlertid mye å glede seg over i privatlivet for tiden.

I september røpet hun navnet på hennes nye kjæreste. I et blogginnlegg skrev Sophie Elise at skulle på ferie med «Kasper».

«Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før», skrev hun blant annet.

«Det er forresten veldig rart å skrive kjæreste. Mest fordi det ikke var planlagt i det hele tatt, om jeg hadde sett livet mitt nå for ett år siden hadde jeg fått totalt sjokk».

LES OGSÅ: Harald og Sonja overrasket

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer