VIL HA STØRRE RESPEKT: Toppblogger Sophie Elise Isachsen langer ut mot dårlig folkeskikk på solariumssentre. Foto: Andreas Fadum
VIL HA STØRRE RESPEKT: Toppblogger Sophie Elise Isachsen langer ut mot dårlig folkeskikk på solariumssentre. Foto: Andreas FadumVis mer

Sophie Elise reagerer på solariumssex

Etterlyser folkeskikk på solstudioene.

Dagens mest delte blogginnlegg er det Sophie Elise Isachsen (21) som står for.

Med den kuriøse overskriften «Må folk knulle på Brun og Blid?», tar Harstad-jenta et saftig oppgjør med solariumskunder som - etter bloggerens opplevelser å dømme - ikke eier folkeskikk.

Isachsen hevder hun ofte har vært vitne til høylytt sex i nabo-solariet, at hun nesten la seg på en brukt sprøyte, og skriver om hvordan hun seinest overhørte et par som gjorde det slutt - på dramatisk vis.

- Overdrevet

«Om ikke kreft er en motivasjon for å holde seg unna solarium (noe det er), så burde vel dette holde for min del», oppsummerer hun.

Brun og Blid-direktør Torbjørn Frantzen skriver i en e-post til Dagbladet at det ikke tok mange minuttene før innboksen hans var stappfull i formiddag.

- Det er visst ikke bare Dagbladet som leser denne bloggen. Selv om Sophie Elise har mange lesere, og nyter stor respekt blant journalister i Norge, så tror jeg dette er en del overdrevet, skriver han.

Solgründeren innrømmer at solariumskjeden har større og mindre utfordringer, både når det gjelder solariumssex og narkomane i Oslo sentrum. Han mener likevel at Isachsen gir Brun og Blid et ufortjent dårlig rykte.

Saken fortsetter under bildet.

GLAD I SOL: - Men de gangene jeg gjør det så hater jeg virkelig livet, skriver Isachsen. Foto: Privat
GLAD I SOL: - Men de gangene jeg gjør det så hater jeg virkelig livet, skriver Isachsen. Foto: Privat Vis mer

Har vakthold

- Jeg ser at det skapes inntrykk av at våre kunder har sex i ett sett på sentrene våre. Selv om solen gjør at lysten øker - så er det ikke vårt inntrykk av at dette er noe som skjer ofte, skriver han i e-posten, og legger til:

- På det aktuelle senteret Sophie Elise snakket om, er det betjent fra 10-18 hver dag. I tillegg har vi vaktselskap som patruljerer senteret - i en eller annen form hele tida.

Isachsen forteller til Dagbladet at blogginnlegget er ment humoristisk, og understreker at kritikken ikke er rettet mot Brun og Blid.

- Jeg er ikke ute etter å ta Brun og Blid, dette er kritikk mot den manglende folkeskikken jeg stadig har vært vitne til. Det er en oppsummering av mine opplevelser, og jeg står fast ved at det skjer mye sjukt på solariumssentrene, sier hun.

- Handler om respekt

21-åringen forteller at hun av prinsipp ikke har noe imot at folk har sex i solariet, eller velger å avslutte et forhold foran en solseng.

- Mitt poeng er at man i det minste kan prøve, av respekt for andre, å finne et annet sted.

- Hva tenker du responsen Brun og Blid-sjefen har fått på dine ord?

- At innboksen hans er full? He-he, velkommen til min verden, sier hun.

Torbjørn Frantzen påpeker at de tar Isachsens opplevelser på alvor.

- Vi vil gjøre nødvendige tiltak i den grad vi mener det er nødvendig, sier Frantzen.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Tone Damli: - Jeg våknet kliss naken i gangen på hotellet