Sophie Elise planlegger privat naken-shoot

Kjendisbloggeren vil følge i fotsporene til Kourtney Kardashian.

VIL KASTE KLÆRNE: Stjerneblogger Sophie Elise Isachsen avslører på bloggen sin at hun planlegger å la seg fotografere naken. Her er hun avbildet på lanseringen av vårens «Bloggerne»-sesong i mars.  Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
VIL KASTE KLÆRNE: Stjerneblogger Sophie Elise Isachsen avslører på bloggen sin at hun planlegger å la seg fotografere naken. Her er hun avbildet på lanseringen av vårens «Bloggerne»-sesong i mars. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) skapte overskrifter da hun valgte å blotte det ene brystet under en takketale på Vixen Blog Awards i januar.

21-åringen, som hanket inn to priser på utdelingen, røper nå at hun leker med tanken på å få tatt et portrett av seg selv der hun er helt naken.

I et innlegg på bloggen sin, under tittelen «Naken photoshoot?», skriver Sophie Elise at hun har lyst på et stort nakenbilde av seg selv i gangen i leiligheten sin:

«Jeg har snakket med en fotograf som jeg liker, han har et veldig mørkt og samtidig sensuelt utrykk i bildene sine, og jeg tror vi kan få til noe fint. Jeg vil helst ikke at ansiktet mitt skal synes så godt på bildet, mer at det skal være bare kropp» forteller hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

SJOKKERTE: På Vixen Blog Awards i januar overrasket Sophie Elise med brune kontaktlinser og «puppeflashing» på scenen. Nå vil hun kaste klærne for sin egen del.  Foto: Tor Lindseth
SJOKKERTE: På Vixen Blog Awards i januar overrasket Sophie Elise med brune kontaktlinser og «puppeflashing» på scenen. Nå vil hun kaste klærne for sin egen del. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Vil ikke vise seg forfra

Den profilerte harstadværingen, som bor i Oslo, legger til at hun helst vil at portettet skal vise henne bakfra.

Da «Keeping Up With the Karashians»-stjernen Kourtney Kardashian (37) lot seg fotografere uten en tråd av Brian Bowen Smith i fjor, fikk trebarnsmoren mye skryt for portrettets kunstneriske uttrykk.

På fotografiet poserer Kardashian liggende på et gulv, helt avkledd og med ryggen mot kamera. Da hun delte kunstfotografiet på Instagram, var det flere av følgerne hennes som roste bildet for å være stilig og smakfullt.

Saken fortsetter nedenfor.

Kanskje det er i lignende baner Sophie Elise Isachsen tenker om sitt eget nakenportrett:

«Jeg føler meg ikke komfortabel med å stå naken rett foran, men bak går det fint. Jeg føler det er litt mindre.. personlig? Det er heller ingen andre enn de som kommer hjem til meg som skal få se bildet, og det er det ikke mange som får» understreker hun i blogginnlegget.

Sophie Elise, som denne våren har vært tilbake i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil, har også lagt ut flere stilige bildeeksempler som fotografen kan bruke som inspirasjon. Stjerner som Lindsay Lohan (29), Kylie Jenner (18) og Selena Gomez (23) figurerer blant eksemplene.

Saken fortsetter under bildene.

STJERNELAG: På bloggen sin bruker Sophie Elise Isachsen lekre bilder av blant andre Kylie Jenner, Lindsay Lohan og Selena Gomez for å illustrere den typen nakenportrett hun ønsker av seg selv. Foto: Xposure/ Reuters/ NTB Scanpix
STJERNELAG: På bloggen sin bruker Sophie Elise Isachsen lekre bilder av blant andre Kylie Jenner, Lindsay Lohan og Selena Gomez for å illustrere den typen nakenportrett hun ønsker av seg selv. Foto: Xposure/ Reuters/ NTB Scanpix Vis mer

Mindre opptatt av utseende

Høsten 2015 var Sophie Elise Isachsen blant de nominerte til «Årets blogger» under Se og Hørs Kjendisgalla. Før seieren var et faktum, fortalte den unge bloggeren til Seoghør.no at skiftet fra utseendefiksert «rosablogger» til en skarp og engasjert samfunnsdebattant begynte høsten 2014.

1. desember det året publiserte hun innlegget «Hva skjer med meg», der hun fortalte at hun var i ferd med å opparbeide seg selvrespekt, og at det å utstråle selvtillit var blitt viktigere for henne enn et plettfritt utseende.

- Jeg fikk nesten utelukkende positive tilbakemeldinger, som har vært så hyggelig! Det er et innlegg jeg husker godt, fordi det var så fint og positivt. Jeg tror også det satt meg på «radaren» til flere feminister, som er veldig gøy, mintes Sophie Elise overfor Seoghør.no høsten 2015.

Få et gjensyn med Sophie Elises takketale på Kjendisgallaen 2015:

Feirer at hun liker kroppen sin

At hun nå ønsker å forevige kroppen sin i avkledd utgave, kan også tolkes som et tegn på at den lite selvhøytidelige 21-åringen er blitt tryggere på seg selv.

I det nye blogginnlegget skriver Sophie Elise at hun i dag har en kropp hun er komfortabel med, og som er «ganske nærme en 'idealkropp' for mange»:

«Jeg har ikke noe å være misfornøyd med. Og det har kun med min egen selvutvikling å gjøre, jeg kunne sett ut som dette for 2 år siden og tenkt at jeg var helt forferdelig - uansett hvordan jeg så ut. Jeg har jo alltid vært fin, og jeg så det ikke før selv. Nå bryr jeg meg ikke så mye lengre, og det skal jeg feire, haha. Med et bilde i gangen» fastslår hun bestemt.

Saken fortsetter under bildet.

KUL STIL: Sophie Elise Isachsen har vist seg i flere stilige antrekk på den røde løperen de siste månedene. Her på Spellemannprisen i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum
KUL STIL: Sophie Elise Isachsen har vist seg i flere stilige antrekk på den røde løperen de siste månedene. Her på Spellemannprisen i slutten av januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Seoghør.no har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsens management hos ANTI, men får opplyst at bloggeren ikke har anledning til å kommentere saken ytterligere.

Tidligere har Sophie Elise vært åpen om ulike inngrep hun har vært gjennom for å fikse på utseendet sitt, både på sin egen blogg og i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil:

LES OGSÅ: Ble forfulgt av sinnsforvirret mann