Sophie Elise og Ulrikke Falch om Vixen:

Sophie Elise og Ulrikke Falch i full bloggkrig

«Skam»-stjernen har trukket seg fra Vixen Influencer Awards.

UENIGE: Sophie Elise Isachsen (t.v) og Ulrikke Falch har forskjellige meninger når det kommer til Vixen Influencer Awards. I to kronikker deler de synspunktene sine, og Isachsen føler seg direkte angrepet av «Skam»-skuespilleren. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet, NTB scanpix
UENIGE: Sophie Elise Isachsen (t.v) og Ulrikke Falch har forskjellige meninger når det kommer til Vixen Influencer Awards. I to kronikker deler de synspunktene sine, og Isachsen føler seg direkte angrepet av «Skam»-skuespilleren. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Vi er midt inne i award-season, og søndag går Vixen Influencer Awards av stabelen i Oslo. Her skal mote-, livsstils-, trenings- og meningsbloggere alle samles, og en rekke priser skal deles ut.

Det blir uten «Skam»-skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (21). Tirsdag kunne hun melde at hun ønsker å trekke seg fra prisen, som følge av at hun mener utdelingen fremmer et usunt fokus rundt utseende.

​I en kronikk på NRKs nettsider går hun hardt ut, og eksemplifiserer beslutningen med skjønnhetspresset hun selv følte på som tenåring. Kommentaren har ikke gått forbi i stillhet. Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) var tidlig ute med å svare Ulrikke. Hun føler at skuespilleren har gått til angrep.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer