Sophie Elise jukset med undertøyet

Topp-bloggeren reagerte spontant da hun så de lettkledde bildene av seg selv. Se video!

FOTOJUKS: Sophie Elise Isachsen sier i den første episoden av TV 2-serien «Bloggerne» at hun ba bladet FHM sette på henne en truse ved hjelp av fotomanipulasjon på ett av bildene.
FOTOJUKS: Sophie Elise Isachsen sier i den første episoden av TV 2-serien «Bloggerne» at hun ba bladet FHM sette på henne en truse ved hjelp av fotomanipulasjon på ett av bildene. Vis mer
REALITYSTJERNE: Sophie Elise viser sin venninne de lettkledde bildene hun stilte opp på, etter at hun skaffet seg silikoninnlegg i brystene.
REALITYSTJERNE: Sophie Elise viser sin venninne de lettkledde bildene hun stilte opp på, etter at hun skaffet seg silikoninnlegg i brystene. Vis mer

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (19) er sammen med Marna Haugen (32), Suzanne Aabel (32) og Emilie «Voe» Nereng (18) hovedperson i den nye TV 2-serien «Bloggerne».

Den populære Harstad-jenta fikk i fjor mye oppmerksomhet da hun poserte lettkledd for herrebladet FHM.

Men i første episode av «Bloggerne» - som sendes søndag på TV 2 Bliss - avslører hun at bildene egentlig var enda mer avslørende.

- Jeg ba dem redigere på en truse på, fordi jeg ikke ville at det bildet skulle være uten truse, sier hun når hun viser ett av bildene til venninnen.

Undertøyet skal ha blitt lagt på ved hjelp av fotomanipulasjon.

Tidligere har Sophie Elise vært åpen om at hun fikk innlagt silikonimplantater i brystene, da hun var 18 år.

Til Seoghør.no sier hun at hun ikke har angret et sekund på den avgjørelsen.

- Jeg tenkte at det var en ting som kunne få meg til å føle meg 100 prosent. Større pupper er ikke noe man kan trene seg til. Hadde jeg kunnet gjøre det, hadde jeg gjort det.

- Men det krevde en operasjon og jeg er glad jeg gjorde det.

«Bloggerne» sendes søndag kl 20 på TV 2 Bliss.

LES OGSÅ: - Jeg satte sprøyter i magen