Sophie Elise:

Sophie Elise innlagt på sykehus

- Formen er helt elendig

INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Fredag kveld delte blogger, DJ og forfatter Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på Facebook hvor hun skriver at hun er blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uken i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

Det er Nettavisen som først omtalte saken.

- Sophie Elise har vært inne til utredning for en mulig nyrebekkenbetennelse, med rutinemessig oppfølging de siste dagene. Hun har det greit og følger legens råd om ro og hvile, skriver Sophies manager Marthe Schei i en SMS til Seoghør.no.

Kan være veldig smertefullt

Ifølge lommelegen.no er nyrebekkenbetennelse er en alvorlig urinveisinfeksjon, og trenger behandling så fort som mulig.

Nyrebekkbetennelse er en mer alvorlig diagnose enn vanlig «blærekatarr», som oftest går over av seg selv etter noen dager - og kan være svært smertefullt.

- Blærekatarr og nyrebekkenbetennelse er to veldig forskjellige sykdommer, både med årsaksforhold, infeksjonsgrad, alvorlighetsgrad og behandling. De bør ikke blandes sammen. Mens blærekatarr er en overflatisk slimhinneinfeksjon, er nyrebekkenbetennelse en infeksjon inn i vevet, forklarer professor i allmennmedisin, Anders Bærheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer