Sophie Elise:

Sophie Elise innlagt på sykehus

- Formen er helt elendig

INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Fredag kveld delte blogger, DJ og forfatter Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på Facebook hvor hun skriver at hun er blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uken i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

Det er Nettavisen som først omtalte saken.

- Sophie Elise har vært inne til utredning for en mulig nyrebekkenbetennelse, med rutinemessig oppfølging de siste dagene. Hun har det greit og følger legens råd om ro og hvile, skriver Sophies manager Marthe Schei i en SMS til Seoghør.no.

Kan være veldig smertefullt

Ifølge lommelegen.no er nyrebekkenbetennelse er en alvorlig urinveisinfeksjon, og trenger behandling så fort som mulig.

Nyrebekkbetennelse er en mer alvorlig diagnose enn vanlig «blærekatarr», som oftest går over av seg selv etter noen dager - og kan være svært smertefullt.

- Blærekatarr og nyrebekkenbetennelse er to veldig forskjellige sykdommer, både med årsaksforhold, infeksjonsgrad, alvorlighetsgrad og behandling. De bør ikke blandes sammen. Mens blærekatarr er en overflatisk slimhinneinfeksjon, er nyrebekkenbetennelse en infeksjon inn i vevet, forklarer professor i allmennmedisin, Anders Bærheim.

Opplevde rasehets

For kort tid siden slapp Sophie en splitter ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen. I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danser med en mørkhudet mann.

Sophie kunne ikke tro hva hun leste og fikk sjokk etter den omfattende rasehetsen.

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte hun til Dagbladet.

Vurderer anmeldelse

Også Bjørn Rogstad i Universal Music er rystet over kommentarfeltet til musikkvideoen.

- Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordas avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte. Dette er en vanskelig og etthundreprosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tjue idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i sola? Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.

Drakk nesten hver dag

Helt siden Sophie var 15 år har hun regjert bloggnorge med landets mest populære blogg, hvor fansen har fått sett bloggeren utvikle seg fra tenåring til ung voksen.

For en liten stund tilbake tok toppbloggeren, som i 2015 ble kåret til Norges mektigste kvinne i Medie-Norge, et oppgjør med sine egne drikkevaner.

Over bloggen delte hun med leserne hvordan det siste året var preget av alkohol.

- For litt over ett år siden, da jeg ble singel, endret drikkevanene mine seg fra å være alkohol et par ganger i året til å bli flere ganger i uken. Dette kom av at jeg ble med ut på eventer, middager og fester som jeg ellers ville ha droppet, forklarer Sophie Elise på bloggen sin.

Hun legger ikke skjul på at hun var lite tilfreds med hvordan livsførselen preget henne.

- Jeg har alltid klart å gå på jobb og gjøre det jeg skal, men jeg har ikke vært i kontakt med meg selv, ikke fått trent slik jeg ønsker, ikke hatt de matvanene jeg ønsker. Jeg vet jeg er smart, engasjert, lidenskapelig og drømmende, men alt det blir svekket når man fjerner seg fra seg selv, framholder hun.

LES OGSÅ: Guro Fostervold Tvedten takker familien etter den tøffe tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer