Sophie Elise:

Sophie Elise innlagt på sykehus

- Formen er helt elendig

KASTET GLANS:
Tysnesfest er med årene blitt
en av sommerens største festivalopplevelser
i Hordaland.
Toppblogger Sophie Elise
Isachsen var hjertelig til stede
ved Mandelhuset, men lot
champagnen stå i fred. Foto: Bent Are Sigvaldsen
KASTET GLANS: Tysnesfest er med årene blitt en av sommerens største festivalopplevelser i Hordaland. Toppblogger Sophie Elise Isachsen var hjertelig til stede ved Mandelhuset, men lot champagnen stå i fred. Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Fredag kveld delte blogger, DJ og forfatter Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på face book hvor hun skriver at hun er blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uken i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig», skrev hun i innlegget som nå er blitt slettet.

Det er nettavisen som først omtalte saken.

- Sophie Elise har vært inne til utredning for en mulig nyrebekkenbetennelse, med rutinemessig oppfølging de siste dagene. Hun har det greit og følger legens råd om ro og hvile, skriver Sophies manager Marthe Schei i en SMS til Seoghør.no.

- Nei, jeg er ikke gravid som noen trodde. Jeg er bare på et fint sted i livet, og jeg har aldri vært så trygg og rolig i meg selv. På ekte. Og det føles bra! stråler Sophie Elise Isachsen (22).

Toppbloggeren fra Harstad ble kåret til den mektigste kvinnen i Medie-Norge i 2015. I sommer kastet hun glans over årets Tysnesfest på idylliske Tysnes utenfor Bergen.

DJ: I tillegg til å være blogger på fulltid har også Sophie Elise en rekke DJ-oppdrag i løpet av året. Her på Tysnesfest. Foto: Bent Are Sigvaldsen
DJ: I tillegg til å være blogger på fulltid har også Sophie Elise en rekke DJ-oppdrag i løpet av året. Her på Tysnesfest. Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer

Hun delte villig vekk tid med fansen, og på øyas nyoppussede perle, Mandelhuset, var hun lørdagens DJ. I fint driv som vanlig, men kun drevet av egenproduserte lykkeendorfiner. For den prisbelønte bloggeren har inngått en pakt med seg selv: Resten av året skal hun ikke drikke alkohol!

Blogg-oppgjør

På sin egen blogg tar hun et oppgjør med sine egne drikkevaner det siste året.

- For litt over ett år siden, da jeg ble singel, endret drikkevanene mine seg fra å være alkohol et par ganger i året til å bli flere ganger i uken. Dette kom av at jeg ble med ut på eventer, middager og fester som jeg ellers ville ha droppet, forklarer Sophie Elise på bloggen sin.

Hun legger ikke skjul på at hun var lite tilfreds med hvordan livsførselen preget henne.

FEST PÅ TOPPEN: Sivert Høyem (41) holdt
festivalens høyeste konsert – på Tysnessåta, 753
meter over havet. Han og bandet kom luftveien –
med helikopter – mens publikum spaserte opp. Foto: Bent Are Sigvaldsen
FEST PÅ TOPPEN: Sivert Høyem (41) holdt festivalens høyeste konsert – på Tysnessåta, 753 meter over havet. Han og bandet kom luftveien – med helikopter – mens publikum spaserte opp. Foto: Bent Are Sigvaldsen Vis mer

- Jeg har alltid klart å gå på jobb og gjøre det jeg skal, men jeg har ikke vært i kontakt med meg selv, ikke fått trent slik jeg ønsker, ikke hatt de matvanene jeg ønsker. Jeg vet jeg er smart, engasjert, lidenskapelig og drømmende, men alt det blir svekket når man fjerner seg fra seg selv, framholder Sophie Elise.

Bedre kropp og sinn

Gjennom meditasjon og «mindfulness» har hun det siste året utforsket sitt eget sinn og kropp på en annen måte enn før, og kommet fram til at hun ikke har lyst til å drikke alkohol mer.

- Kroppen min føles så utrolig mye bedre nå, og ikke minst sinnet mitt, og dette er etter en veldig kort periode, påpeker Sophie Elise – sterk og klar for edruelige og fine dager resten av året, uansett hvilke konsekvenser det skulle få.

- Jeg er livredd for ikke å bli invitert på ting lengre, men det håper jeg ikke skjer. Forhåpentlig mister jeg ingen venner på veien heller, legger hun til.

På Tysnesfest var den populære bloggeren iallfall omgitt av sine trofaste og hengivne fans som alle fikk sine autografer og selfies med forbildet sitt.

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

LES OGSÅ: Derfor slettet Kylie alle vennene sine på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer