Sophie Elise innlagt på sykehus

Den norske toppbloggeren må avlyse festivaljobb etter å ha blitt syk av ukjent årsak.

SLÅTT UT AV SYKDOM: Sophie Elise Isachsen måtte onsdag avlyse en DJ-jobb på en festival grunnet sykdom. Toppbloggeren er nå innlagt på Ullevål sykehus for videre undersøkelser. Her er hun avbildet på motemagasinet ELLEs sommerfest tidligere i sommer.  Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
SLÅTT UT AV SYKDOM: Sophie Elise Isachsen måtte onsdag avlyse en DJ-jobb på en festival grunnet sykdom. Toppbloggeren er nå innlagt på Ullevål sykehus for videre undersøkelser. Her er hun avbildet på motemagasinet ELLEs sommerfest tidligere i sommer. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) er en av Norges mest ettertraktede bloggere, og onsdag kveld skulle hun være DJ på Skral Festival i Grimstad.

Onsdag formiddag fortalte toppbloggeren i et Instagram-innlegg at hun er blitt lagt inn på sykehus, og at hun dermed er nødt til å avlyse DJ-jobben.

«Det er med helt ekstremt tungt hjerte at jeg må avlyse spillejobben min på @skralfestival i kveld. Jeg hadde gledet meg så mye og så på det som en virkelig ære å bli spurt, men visse ting er ute av ens kontroll. Jeg har vært innlagt på sykehus siden i går morges og er her en god stund til» skriver Sophie Elise Isachsen i innlegget.

«Bloggerne»-profilen har delt et bilde av seg selv fra sykesengen, der hun er avbildet med en Venflon (venekateter til intravenøs væske- og medisinbehandling, journ.anm) i den ene hånden.

Saken fortsetter nedenfor.

21-åringen legger til at hun er lei seg for å skuffe folk, men at hun nå må fokusere på sin egen helse:

«Dette er så kjedelig og det viktigste i livet for meg er jobb, og jeg hater å skuffe folk. Men nå er det aller viktigste for meg å bli frisk, jeg må lytte til kroppen min. Vi snakkes når jeg er frisk igjen» skriver hun.

Sophie Elises manager, Marte Schei, forteller til Seoghør.no at bloggeren er innlagt på Ullevål sykehus i Oslo.

- Sophie Elise er innlagt på Ullevål Sykehus og vil de nest dagene gjennomgå rutineundersøkelser. Det er for tidlig å si noe om hva som feiler henne, men hun er ved godt humør og satser på å være på beina igjen om kort tid, skriver Schei i en e-post.

Saken fortsetter under bildet.

NY PROFIL: De siste årene har Sophie Elise Isachsen gått fra ung «rosablogger» til en sentral stemme i norsk offentlighet. Her er hun på Spellemannprisen 2016 i januar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
NY PROFIL: De siste årene har Sophie Elise Isachsen gått fra ung «rosablogger» til en sentral stemme i norsk offentlighet. Her er hun på Spellemannprisen 2016 i januar. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Engasjert blogger

Denne sommeren har Sophie Elise Isachsen vært aktuell i media flere ganger tidligere.

I starten av juni avslørte bloggeren i et intervju med VG at hun er blitt misbrukt på nett, ved at et bilde som viser henne i en intim situasjon har blitt spredd til mange personer.

- I mitt tilfelle er bildet tatt uten tillatelse. Men det er ikke poenget. Jeg har tatt lettkleddbilder tidligere og sendt i fortrolighet til en privatperson. Og det bør være lov. Å spre bilder av andre er en helt annen sak, så denne «slutshamingen» av meg som person, har vært grusom, uttalte hun til VG den gang.

Sophie Elise fikk mye ros for at hun tok opp temaet «hevnporno» offentlig og etterlyste skjerpet rettspraksis på området.

Kjærlighet og vektkritikk

Få uker senere delte hun et personlig innlegg på bloggen sin, i kjølvannet av den grusomme skytemassakren på en homseklubb i Orlando 12. juni. Der slo Sophie Elise et slag for kjærlighet uavhengig av kjønn, og fortalte at hun selv har vært forelsket i jenter.

I ettertid fortalte hun til Seoghør.no at ingen i vennekretsen hennes ble overrasket av avsløringen om at hun er bifil.

Se intervjuet med Sophie Elise på Universals sommerfest nedenfor:

Nylig røpet den suksessrike bloggeren at hun har lagt på seg en del kilo det siste året, og at hun er blitt mer komfortabel med kroppen sin.

Da hun imidlertid mottok kritikk for det åpenhjertige vektinnlegget sitt, tok hun til motmæle i et frittalende blogginnlegg:

«Når ble mennesker så forbanna nærtagende at man ikke kan åpne opp kjeften sin uten at noen skal skrike: «sånn kan du ikke si, for da kan noen bli lei seg?» Jeg kan ikke engang gjøre narr av meg selv lengre, for om noen ligner på meg, eller har gjort noe lignende. Da kan de bli triste. Nei, huff. Stakkars» skrev Sophie Elise Isachsen i et blogginnlegg i slutten av juni.

Før jul ble hun for øvrig kåret til årets blogger på Se og Hørs Kjendisgalla. Se video nedenfor:

LES OGSÅ: - Han vil stjele tilbake Katy Perry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer