Sophie Elise i flydrama: - Skikkelig skummelt

Måtte sitte med oksygenmaske gjennom store deler av flyvningen til Praha.

SVIMTE AV: Flyturen til Praha gikk ikke helt som planlagt for toppbloggeren Sophie Elise Isachsen, som måtte sitte med oksygenmaske gjennom store deler av flyvningen. Foto: Sophie Elise Isachsen
SVIMTE AV: Flyturen til Praha gikk ikke helt som planlagt for toppbloggeren Sophie Elise Isachsen, som måtte sitte med oksygenmaske gjennom store deler av flyvningen. Foto: Sophie Elise Isachsen Vis mer
Publisert

Sophie Elise Isachsen (22) var på vei fra Oslo til Praha da hun plutselig fikk vanskeligheter med å puste.

I et blogginnlegg skriver 22-åringen at hun, kort tid etter avgang fra Gardermoen, kjente at «hele spiserøret hadde hovnet opp». Deretter ble hun svimmel, fikk panikk og svimte av.

«Det var skikkelig skummelt å ikke få puste samtidig som man sitter på et fly og ikke har sjans til å komme seg av eller få hjelp, annet enn fra flyvertinnene som var der», skriver toppbloggeren - som er på ferie i den tsjekkiske hovedstaden.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

- Følte meg så dum

Ifølge Isachsen skal hevelsen i halsen sannsynligvis ha skyldtes en allergisk reaksjon på mat, uten at bloggeren nevner hva slags matprodukt det eventuelt var snakk om.

Som følge av pustebesværet måtte 22-åringen sitte med oksygenmaske resten av flyturen.

«Jeg følte meg helt alene i verden og måtte gråte litt da jeg satt i setet med masken på. Jeg følte meg så utrolig dum og plagsom for alle rundt (dette var midt på natten og den oksygen-tanken bråkte noe jævlig, så ingen rundt meg fikk sove heller)», skriver Isachsen, som ikke har latt opplevelsen ødelegge ferien.

«Når jeg ser på bildene i ettertid, og bare tenker på hele det tragi-komiske scenarioet, må jeg le. Det er så typisk meg, og jeg havner på en eller annen måte ALLTID i slike situasjoner».

Romanserykter

Seoghør.no har vært i kontakt med Isachsens manager, Marte Schei, som forteller at bloggeren har det bra.

- Hun beskriver det best med egne ord i blogginnlegget, og jeg har lite å tilføye. Men det var ingen videre medisinsk dramatikk, sier Schei, som videre opplyser at Isachsen ikke er tilgjengelig for kommentar onsdag.

HENDENE FULLE: Sophie Elise Isachsen (22) er i gang med bok nummer to. Her fra Universals sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum
HENDENE FULLE: Sophie Elise Isachsen (22) er i gang med bok nummer to. Her fra Universals sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Bloggeren skal tilbringe tre feriedager i Praha før hun returnerer til Oslo. Da Seoghør.no traff 22-åringen på Universals sommerfest forrige måned, la hun ikke skjul på at sommeren er tettpakket.

Blant annet skal Isachsen jobbe med et nytt bokprosjekt, etter at hun debuterte som forfatter med selvbiografien «Forbilde» i fjor. Nordlendingen gjorde stor suksess med debutboka, og har gitt sitt neste prosjekt navnet «Forelska» - som skal handle om kjærlighet.

Tidligere i år svirret romanseryktene mellom Isachsen og ekskjæresten Mathias, etter flere kryptiske innlegg på bloggen. I mai konstaterte imidlertid bloggeren at hun er singel.

På spørsmål fra Seoghør.no om Isachsen er klar for en sommerflørt, var bloggeren klar:

- Man er jo alltid åpen for det.

LES OGSÅ: Heidi Weng bekrefter gledelig nyhet

TINDER: Blogger Sophie Elise Isachsen gjestet Senkveld og fortalte om hvorfor ingen gutter vil møte henne på Tinder. Video: TV 2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer