UBEHAGELIG: Sophie Elise Isachsen har en stalker som plager henne med drøssevis av mail flere ganger om dagen. Foto: Andreas Fadum
UBEHAGELIG: Sophie Elise Isachsen har en stalker som plager henne med drøssevis av mail flere ganger om dagen. Foto: Andreas FadumVis mer

Sophie Elise har en stalker

Den fremmende mannen kaller henne for «prinsessa si» og sier at han savner henne.

SEOGHØR.NO: Sist måned fortalte toppbloggeren og TV-profilen Sophie Elise Isachsen (20) til Se og Hør Extra at det er en mann som sender henne utallige mail hver eneste dag.

– Jeg vet ikke om man kan kalle det en «stalker», men jeg har en mann som mailer meg sikkert 30 ganger per dag, med forskjellige navn. Jeg vet at det er samme mann, sa hun til bladet den gang.

Nå har harstad-jenta gått skikkelig lei av å bli plaget av denne personen i tide og utide.

«Jeg sier det rett ut, jeg har en stalker og det irriterer meg noe jævlig. I starten tenkte jeg greit nok, det er synd i han som har en sosial intelligens som åpenbart ikke fungerer, og jeg skal bare la det gå. Men nå tror jeg faktisk ikke at jeg klarer det lengre heller,» skriver hun på den populære bloggen sin.

Videre forteller Sophie Elise at mannen kan sende henne så mye som 40 mail hver eneste dag, og at han leser alt som står om henne på internett, ser alt hun deltar i på TV, og at han i det fulle og hele egentlig har stor kontroll på hva som skjer i livet hennes.

Saken fortsetter under bildet.

BLOGGERPAR: Sophie Elise Isachsen og kjæresten Robin Johansson på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar.  Foto: Andreas Fadum
BLOGGERPAR: Sophie Elise Isachsen og kjæresten Robin Johansson på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Kan ikke anmelde den plagsomme mannen

Han skal også tro at de to er i et slags langdistanseforhold.

«Han kaller meg prinsessa si, sier at han savner meg, spør meg om jeg husker den og den gangen (som er ting jeg ALDRI har opplevd!) etc. Jeg har jo sagt før engang at jeg har en slags stalker, og da sendte han meg mail og bare "åh stakkars deg som har en stalker, jeg skal passe på deg!". Altså, hva gir du meg..»

20-åringen, som er kjæreste og samboer med den svenske bloggeren Robin Johansson (21), åpner sjelden mailene hun får av ham med vilje, men når det har skjedd ved uhell har det også dukket opp bilder av mannen uten klær.

«Han sa også at jeg er grunnen til at det er slutt mellom han og hans tidligere kjæreste, at han slo opp for meg fordi hun ikke godtok at vi alle tre skulle være sammen, og at endelig nå kunne bare meg og han være oss (...),» står det videre.»

«Som politiet sier, jeg kan ikke anmelde noen som ikke er farlig. Neivel, hva skal man da gjøre om noen er grusomt irriterende?» avslutter Sophie Elise om den ubehagelige situasjonen.

Les hele innlegget hennes her!

POPULÆR: Sophie Elise er glad for å ha mange trofaste lesere på bloggen, men enkelte kan være litt vel innpåslitne.
POPULÆR: Sophie Elise er glad for å ha mange trofaste lesere på bloggen, men enkelte kan være litt vel innpåslitne. Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise takket nei til gratis neseoperasjon

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.