I FORSVAR: Sophie Elise (t.v) forsvarer Anna Rasmussen i et nytt blogginnlegg.  Foto: Tor Lindseth
I FORSVAR: Sophie Elise (t.v) forsvarer Anna Rasmussen i et nytt blogginnlegg. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Sophie Elise forsvarer «Mamma til Michelle»

- La nå folk få ha seksualiteten sin for seg selv, skriver toppbloggeren om hetsingen av kjendisbloggeren Anna Rasmussen (19).

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag avslørte blogger Anna Rasmussen (19), også kjent som «Mamma til Michelle», at hun er gravid med sitt tredje barn.

Nyheten røpet Stavanger-jenta under en videosnutt på bloggen sin sammen med kjæresten Jan Lossius (23) og hennes to barn, Michelle (5) og William (1).

Men den glade nyheten har ikke bare blitt mottatt positivt blant leserne på bloggen hennes og i andre nettmedier.

Flere har ytret seg svært negativt om at Anna nå venter barn med en tredje barnefar i en så ung alder.

Sophie Elise forsvarer blogg-kollegaen

Nå går hennes blogg-kollega Sophie Elise Isachsen (21) til den unge morens forsvar.

bloggen sin har hun skrevet et innlegg der hun forsvarer den kommende trebarnsmoren.

«Blogg-Norge koker over fordi «mammatilmichelle», Anna, skal ha sitt tredje barn. Det er jo ikke min sak, men jeg må bare si noe. SLUTT med den forbanna «slutshamingen» (å kritisere en kvinne for hennes seksualitet, red.anm.) mange av dere driver med. Det er ok og synes det er helt på jordet å ha tre barn i en alder av 20 år, men ikke dra hore / løs / ekkel / billig inn i det», skriver den populære bloggeren, og legger til:

«Herregud som det irriterer meg, la nå folk få ha seksualiteten sin for seg selv, ikke dra det inn i absolutt alt. Ferdig snakka!»

Saken fortsetter under bildet.

BABYLYKKE: Anna har datteren Michelle og sønnen William fra to tidligere forhold. Her med kjæresten Jan, som hun venter sitt tredje barn med.  Foto: Geir Egil Skog
BABYLYKKE: Anna har datteren Michelle og sønnen William fra to tidligere forhold. Her med kjæresten Jan, som hun venter sitt tredje barn med. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Populære bloggere 

Anna har gjort stor suksess med bloggen «Mamma til Michelle» - som nylig byttet navn til Annarasmussen.no.

I flere år har hun delt sin hverdag som småbarnsmor for Michelle og William med sine trofaste blogglesere. På den nye bloggadressen skriver hun nå også mer om seg selv enn hun gjorde tidligere. 

Rasmussen ble gravid første gang da hun var 14 år gammel, og den gang var hun med i TV-serien «Unge mødre». 

Sophie Elise på sin side har også en av landets mest leste blogger, og har også blogget i flere år. 

Før blogget den tøffe nordlendingen mye om utseendet, mens det siste året har 21-åringen bevist at hun har mye mer på hjertet. Hun har skrevet dype innlegg om alt fra sine meninger om palmeolje til feminisme. 

Du kan følge Sophie Elise og Anna i TV-serien «Bloggerne» på TV2 Livsstil mandag til torsdag klokken 21.30. 

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å komme i kontakt med Anna Rasmussen.

TV-AKTUELLE: Både Sophie Elise (nr. fire fra venstre) og Anna (nr. seks fra venstre) er med i årets sesong av TV2-programmet «Bloggerne».  Foto: TV2
TV-AKTUELLE: Både Sophie Elise (nr. fire fra venstre) og Anna (nr. seks fra venstre) er med i årets sesong av TV2-programmet «Bloggerne». Foto: TV2 Vis mer

LES OGSÅ: Anna Rasmussen (19) blir trebarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer