Sophie Elise fjerner tatovering

- Jeg tenkte ikke framover, som betyr at jeg en dag håper på å få en ring på den fingeren.

BLOGGERPAR: Sophie Elise Isachsen med sin svenske kjæreste Robin Johansson på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BLOGGERPAR: Sophie Elise Isachsen med sin svenske kjæreste Robin Johansson på Vixen Blog Awards på Christiania Teater i Oslo i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Den nordnorske bloggeren Sophie Elise Isachsen (20) har flere tatoveringer på kroppen, men i et innlegg bloggen avslørte hun nylig at hun nå ønsker å fjerne en diamant-tatovering hun har på «den fingeren» - i håp om at hun en dag får en ekte diamant:

«I dag dro jeg for å ta laser på tatoveringen jeg har på fingeren. Jeg har tenkt på å gjøre det en stund men det har liksom aldri blitt noe av så det er deilig å være i gang».

Hun skriver videre at hun ikke angrer på at hun tok den, og det var en fin greie der og da:

«Men jeg tenkte ikke framover som betyr at jeg en dag håper på å få en ring på den fingeren, og da ser det jo ikke bra ut med en tatovering bak.. Det er kanskje en litt teit tankegang for det er jo mulig jeg aldri blir fridd til, men det er vel bra å være klar sånn i tilfelle. Vil uansett ikke gifte meg på mange mange år, men å fjerne en tatovering tar jo litt tid så».

Les hele innlegget her.

KROPPSKUNST: Sophie Elise Isachsen har flere tatoveringer på kroppen, men nå øsnker hun å fjerne en av dem. Foto: Sophie Elise Isachsen
KROPPSKUNST: Sophie Elise Isachsen har flere tatoveringer på kroppen, men nå øsnker hun å fjerne en av dem. Foto: Sophie Elise Isachsen Vis mer

Gjorde som Rihanna - tok tatovering under brystene

20-åringen, som opprinnelig kommer fra Harstad, men bor i Oslo med sin svenske kjæreste Robin Johansson, har blant annet en blomstertatovering på den ene hoften, uttrykket «bad ass» på rumpa og «Hello Kitty» på innsiden av underleppen.

I august i fjor gjorde den norske bloggeren som superstjernen Rihanna (27), og gikk ti anskaffelse av en stor tatovering under brystene. Rihanna selv har tatovering av den egyptiske gudinnen Isis, som symboliserer reinkarnasjon, under sine to fordeler.

I sommer tok Sophie Elise en vennskapstatovering sammen med barndomsvenninnen Anne-Sofie, og på spørsmål fra Seoghør.no om hun er redd for at hun noen gang kommer til å angre på tatoveringene sine i fremtiden, var det klar tale fra Harstad-jenta:

– Nei, det er jeg ikke redd for overhodet. Jeg ser ikke på det som en «big deal».

Men nå er altså diamantringen på ringfingeren på vei bort ...

Sophie Elise tok neseoperasjon:

Sophie Elise har ikke besvart Seoghør.nos henvendelse i forbindelse med saken.

LES OGSÅ: - Det blir ikke noe problem å kysse med regulering