Sophie Elise Isachsen og Kasper Kristoffersen:

Sophie Elise er på boligjakt med kjæresten

- Dette er et forhold jeg er veldig trygg på.

SAMBOERE: Sophie Elise ankom sammen med kjærsten, Kasper Kristoffersen, på premieren av filmen «Den 12.mann» i desember. Nå avslører toppbloggeren at de to planlegger boligkjøp sammen. Foto: Andreas Fadum
SAMBOERE: Sophie Elise ankom sammen med kjærsten, Kasper Kristoffersen, på premieren av filmen «Den 12.mann» i desember. Nå avslører toppbloggeren at de to planlegger boligkjøp sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

(Se og Hør): Det er mye nytt i emning for toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (23) om dagen.

I disse dager er hun aktuell med TV-serien «Sophie Elises verden» på TV 2 Livsstil. I serien, som dokumenterer livet til toppbloggeren på nært hold, har hun allerede besvart flere spekulasjoner som har versert rundt seg selv, blant annet bekreftet hun at hun har operert rumpa.

BOLIGPLANER: Sophie Elise kan fortelle til Se og Hør at hun og kjæresten planlegger boligkjøp. Foto: Andreas Fadum
BOLIGPLANER: Sophie Elise kan fortelle til Se og Hør at hun og kjæresten planlegger boligkjøp. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Selv om hun gledelig deler mange detaljer fra sitt liv på bloggen, har Sophie Elise lenge vært tilbakeholden rundt sin kjæreste, Kasper Kristoffersen.

Paret flyttet nylig sammen, og til Se og Hør kan Sophie Elise avsløre at kjærligheten blomstrer for fullt, og at hun stortrives i tilværelsen som samboer.

På boligjakt

Samboerskapet går faktisk så fint at paret nå planlegger boligkjøp sammen. Men det er ikke hvilken som helst leilighet som er aktuell for Sophie Elise. Hun vil nemlig gjøre oppussingsjobben selv.

- Jeg tenker at jeg vil kjøpe et oppussingsobjekt, for jeg er veldig glad i interiør og å holde på. Jeg er veldig glad i å fikse ting, jeg har pussa opp alt, noen ganger to ganger, i leiligheten vi bor i nå. Da er det bare å kjøre på i en ny leilighet.

Og bloggeren er slett ikke bekymret for å investere i bolig sammen med kjæresten.

- Jeg har hatt så mange samboere, haha, jeg er vant til det. Det blir ikke skummelt i det hele tatt, sier Sophie Elise, og legger til:

- Dette er et forhold jeg er veldig trygg på. Han er en veldig bra person, så det blir nok helt fint.

At han er min kjæreste er det fineste komplimentet jeg har fått ❤️

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Kjærligheten blomstrer

Da 23-åringen i desember møtte opp på premieren av filmen «Den 12. mann» i Fredrikstad, ankom hun, for første gang på et offentlig arrangement, hånd i hånd med sin kjære.

Kasper er i likhet med henne selv, også fra Harstad. Og selv om forholdet fortsatt er relativt ferskt, har Sophie og Kasper kjent hverandre lenge før de ble et par. At Sophie Elises blogg er blant Norges mest leste, gjorde at avsløringen av kjærestens identitet ikke gikk ubemerket hen.

Kort tid etter at Sophie Elise avslørte sin nye kjæreste, reiste paret på en ferie til Alicante, Spania.

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Men, paret trenger tilsynelatende ikke å dra langt av sted for å nyte hverandres selskap. Sophie Elise forteller nemlig at de storkoser seg med hverandre, også på hjemmebane.

- I morges, da jeg og han spiste frokost, satt vi bare og hadde sovet i tre timer og flirte og tulla ved bordet. Tenkte at vi nå trengte å møte andre folk, vi har så inngrodd humor og har behov for å luftes, sier hun og legger til:

- Det er egentlig veldig positivt, for jeg har jo genuint bare vært med ham i tre uker og likevel har vi det veldig hyggelig.

LES OGSÅ: Derfor har Sophie Elise null kroner i inntekt