Sophie Elise er hemmelighetsfull om ny type

- Jeg har ikke funnet kjærligheten, men det er vel kanskje dit det er på vei en gang i framtiden, sier bloggeren til Seoghør.no.

NÆRE VENNER: Sophie Elise trives i selskapet til den svenske bloggeren Robin, men de vil foreløpig ikke definere seg som par, forteller hun til Seoghør.no. Foto: Privat
NÆRE VENNER: Sophie Elise trives i selskapet til den svenske bloggeren Robin, men de vil foreløpig ikke definere seg som par, forteller hun til Seoghør.no. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I sommer ble «Bloggeren»-profil Sophie Elise Isachsen (19) singel etter at hun og samboeren Mathias hadde gjort det slutt.

På bloggen sin skrev hun om bruddet:

«Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg i starten av sommeren gikk gjennom et brudd. Jeg tror det er en ting som er verre i et forhold enn når det blir slutt. Nemlig når det blir slutt, og så har det egentlig vært slutt ganske lenge uten at man har turt å ta det steget».

Ble vanskelig å ikke nevne ham på bloggen

Det tok ikke lang tid før nordlendingen fant lykken på ny - selv om hun foreløpig ikke ønsker å definere seg som kjæresten til den svenske bloggeren Robin, som hun ble kjent med i januar:

- Jeg kan si at vi ikke er kjærester, og ville nok holdt litt tilbake med å fortelle så mye på bloggen, men vi henger mye sammen og derfor ble det litt vanskelig å unngå å ha han der, forteller hun til Seoghør.no.

- Du skriver på bloggen at du i begynnelsen syntes at Robin var merkelig da du ble kjent med ham, hva mente du med det?

- Han var ganske langt i fra den typen jeg vanligvis tiltrekkes av med tanke på personlighet. Han gjør mye ut av seg, er utadvent, festglad og en typisk «partysvenske».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer