Sophie Elise er årets blogger

For andre år på rad er det toppbloggeren som ble stemt til topps av Seoghør.nos lesere.

STRÅLTE: Sophie Elise strålte i et lekkert hvitt antrekk som viste hud.  Foto: Andreas Fadum
STRÅLTE: Sophie Elise strålte i et lekkert hvitt antrekk som viste hud. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I hele oktober har Seoghør.nos lesere kunne stemme på sin favorittblogger til å stikke av med prisen «Årets blogger» under Se og Hørs Kjendisgalla 2016. 

Under prisutdelingen på Chat Noir i Oslo søndag kveld, var det toppbloggeren Sophie Elise Isachsen (21) som mottok prisen - for andre år på rad!

- Ja, jeg tør ikke strekke meg op til mikrofonen, for da viser jeg puppen igjen, sa hun fra scenen. 

21-åringen fikk altså flere stemmer enn blant andre Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen, Mia GundersenKristin Gjelsvik og Janka Polliani.

Personlige blogginnlegg

Det har utvilsomt vært et stort år for Harstad-jenta. Mot slutten av fjoråret åpnet hun seg om at hun ønsket å endre fokus på bloggen og skrive om aktuelle og personlige temaer. 

Hun har de siste årene fått mye oppmerksomhet for å ha ytret meningene sine om blant annet miljø, dyrevelferd, feminisme, skjønnhetspress og om sin egen legning.

Saken fortsetter under videoen:

I juni, etter den grusomme skytemassakren på et utested for homofile i Orlando, valgte hun å dele med leserne sine at hun selv er bifil. 

- Det er ikke noe hemmelig. Jeg har alltid vært sånn. Jeg var i Harstad for noen dager siden og da spurte jeg mine gamle venner om de ble overrasket, men de sa alle at de alltid hadde visst det, fortalte hun til Seoghør.no i sommer.

Se video nedenfor:

- Fri fra tvangstanken

Toppbloggeren, som også har vært å se i TV2-programmet «Bloggerne», har tidligere skrevet mye om utseende, og har via bloggen røpet at hun har operert både brystene og nesa. 

Under halloween-feiringen forrige uke overrasket hun da hun valgte å kle seg ut som «sitt gamle selv», som var et slags skrekkeksempel på plastiske operasjoner.

«Jeg gir dere herved mitt Halloween-kostyme! Sophie Elise utkledd som.. Sophie Elise, år 2012 / 2013. Dette er et kostyme med en personlig betydning for meg. Det symboliserer en tid av livet mitt som var helt forferdelig, og at jeg nå er "fri" fra tvangstanken om å operere meg hele tiden», skrev hun i et blogginnlegg. 

Saken fortsetter nedenfor.

Endret syn på egen kropp

Forrige måned ga 21-åringen ut sin første bok som har fått tittelen «Forbilde», der hun også skriver åpenhjertig om det hun selv beskriver som sykelig avhengighet av plastiske operasjoner.

Dette året har hun imidlertid skrevet flere innlegg der hun forteller at hun har fått et nytt og sunnere forhold til sin egen kropp.

Saken fortsetter nedenfor.

ENDRING: Sophie Elise Isachsen har avslørt at hun har gått opp 15 kilo i år. Bildet til venstre ble tatt i januar 2014, mens bildet til høyre er fra ELLEs sommerfest i starten av juni. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth
ENDRING: Sophie Elise Isachsen har avslørt at hun har gått opp 15 kilo i år. Bildet til venstre ble tatt i januar 2014, mens bildet til høyre er fra ELLEs sommerfest i starten av juni. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth Vis mer

I juni avslørte hun at hun i løpet av et år har gått opp 15 kilo, noe hun var svært fornøyd med.

- Da jeg veide som minst hadde jeg det ikke noe bra, jeg hadde ikke noe problematisk forhold til mat, men jeg ønsket ikke å spise fordi jeg hadde en klump i magen som ikke forsvant, og jeg følte meg mett av sorg. Hva fikk jeg høre på den tiden? «Du er så pen / fin / flink / vakker» når jeg egentlig bare var helt sykt tynn og tom i blikket og hva det nå enn måtte være, skrev hun den gang.

I tillegg til å vinne «Årets blogger»-prisen for andre år på rad, har hun også blitt kåret til den mektigste kvinnen i Medie-Norge av Medier24, og kåret til årets blogger og folkets favoritt under Vixen Blog Awards 2015.

LES OGSÅ: - Livet som blogger er ikke en dans på roser

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer