Sophie Elise er årets blogger

Sophie Elise la ikke skjul på sin glede over å bli kåret til «årets blogger».

VISTE FRAM PRISEN: Det var en tydelig stolt Sophie Elise Isachsen som viste fram prisen for årets blogger. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VISTE FRAM PRISEN: Det var en tydelig stolt Sophie Elise Isachsen som viste fram prisen for årets blogger. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november har Seoghør.nos lesere kunnet stemme på sin favoritt til å vinne tittelen «årets blogger».

På Se og Hørs store kjendisgalla i Oslo mandag kveld ble det klart at det er Sophie Elise Isachsen (20) som har sjarmert nett-leserne mest.

Harstad-jenta mottok prisen med et stort smil fra scenen på Chat Noir.

Hun fikk flere stemmer enn blant andre Caroline «Fotballfrue» Berg Eriksen, artisten Tone Damli og fotballspilleren John Arne Riise.

- Dette her føles helt sykt! Jeg har blogget i fire år og ikke vunnet en dritt, sa hun på scenen før hun spøkte med de oppmøtte:

- Jeg ville bevise at man kan se ut som en idiot og være smart likevel, sa hun mens salen brøt ut i latter.

Se Sophie Elise ankomme Kjendisgallaen 2015 sammen med kjæresten Robin:

Sophie Elise - som også er kjent fra TV-serien «Bloggerne» og konkurransen «Mitt Dansecrew» - har til tross for sin unge alder mange år som blogger bak seg.

I november sa hun til Seoghør.no at mens hun før har blogget mye om sitt utseende, så prøver hun nå å fokusere på aktuelle temaer: Alt fra palmeolje til feminisme og flyktningkrisen.

TV-PROFIL: Sophie Elise har vært med på flere TV-program. Blant annet stilte hun opp da Thomas Numme fikk en utfordring om å være lenket til henne 24 timer i forbindelse med en «Senkveld»-innspilling. Foto: Andreas Fadum
TV-PROFIL: Sophie Elise har vært med på flere TV-program. Blant annet stilte hun opp da Thomas Numme fikk en utfordring om å være lenket til henne 24 timer i forbindelse med en «Senkveld»-innspilling. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Et av sine personlige vendepunkt fikk hun da hun skrev innlegget «Hva skjer med meg» den 1. desember 2014.

Der forteller hun om at hun er i ferd med å opparbeide seg selvrespekt, og at det å utstråle selvtillit er blitt viktigere for henne enn et plettfritt utseende.

- Jeg skrev det innlegget først og fremst fordi jeg følte akkurat det jeg skrev veldig sterkt, og hadde behov for å utrykke det. Jeg er mye bedre til å skrive enn til å snakke, så da ble det jo naturlig å ta det på bloggen hvor jeg har delt meninger i flere år, minnes Sophie Elise overfor Seoghør.no.

LES OGSÅ: Sophie Elise blir misbrukt på Snapchat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer