Sophie Elise avslører ønske om å slette bloggen

- Jeg hadde syntes det var mindre kleint å ligge naken i hver eneste bloggpost enn å fortelle hva jeg gjør om dagen.

USIKKER: Den kjente bloggeren Sophie Elise Isachsen forteller i et nytt blogginnlegg at hun den siste tiden ikke trives med å blogge.  Foto: Andreas Fadum
USIKKER: Den kjente bloggeren Sophie Elise Isachsen forteller i et nytt blogginnlegg at hun den siste tiden ikke trives med å blogge. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) har i flere år hatt en av landets mest leste blogger, og har flere ganger blitt hyllet for at hun ikke er redd for å ytre sine meninger.

I et nytt og åpenhjertig blogginnlegg skriver imidlertid den populære 21-åringen at hun den siste tiden ikke liker all oppmerksomheten som følger med suksessen.

«Her om dagen sa en kompis til meg: «du hater virkelig å være kjent, du». Jeg hadde ikke sagt noe, det bare synes. Hele måten jeg er på skriker det. Den angsten jeg får, angsten av oppmerksomhet», skriver Sophie Elise i blogginnlegget. 

- Ønsker å slette bloggen

Hun skriver også at hun innerst inne ønsker å slette bloggen, men forsvarer tankene lenger ned i innlegget, der hun sier at hun rett og slett bare er forvirret om dagen.

«Samtidig så vil jeg liksom slette bloggen, lage en tumblr og poste masse nakenbilder av meg selv og sprit og røyk og dritt og alt det der. Jeg hadde syntes det var mindre kleint å ligge naken i hver eneste blogpost enn å fortelle hva jeg gjør om dagen», uttaler hun i det åpenhjertige innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer