Sophie Elise avslører ønske om å slette bloggen

- Jeg hadde syntes det var mindre kleint å ligge naken i hver eneste bloggpost enn å fortelle hva jeg gjør om dagen.

USIKKER: Den kjente bloggeren Sophie Elise Isachsen forteller i et nytt blogginnlegg at hun den siste tiden ikke trives med å blogge.  Foto: Andreas Fadum
USIKKER: Den kjente bloggeren Sophie Elise Isachsen forteller i et nytt blogginnlegg at hun den siste tiden ikke trives med å blogge. Foto: Andreas Fadum Vis mer

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) har i flere år hatt en av landets mest leste blogger, og har flere ganger blitt hyllet for at hun ikke er redd for å ytre sine meninger.

I et nytt og åpenhjertig blogginnlegg skriver imidlertid den populære 21-åringen at hun den siste tiden ikke liker all oppmerksomheten som følger med suksessen.

«Her om dagen sa en kompis til meg: «du hater virkelig å være kjent, du». Jeg hadde ikke sagt noe, det bare synes. Hele måten jeg er på skriker det. Den angsten jeg får, angsten av oppmerksomhet», skriver Sophie Elise i blogginnlegget. 

- Ønsker å slette bloggen

Hun skriver også at hun innerst inne ønsker å slette bloggen, men forsvarer tankene lenger ned i innlegget, der hun sier at hun rett og slett bare er forvirret om dagen.

«Samtidig så vil jeg liksom slette bloggen, lage en tumblr og poste masse nakenbilder av meg selv og sprit og røyk og dritt og alt det der. Jeg hadde syntes det var mindre kleint å ligge naken i hver eneste blogpost enn å fortelle hva jeg gjør om dagen», uttaler hun i det åpenhjertige innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Under Se og Hørs kjendisgalla i november vant Sophie Elise Isachsen prisen for årets blogger. 
 Foto: Andreas Fadum
POPULÆR: Under Se og Hørs kjendisgalla i november vant Sophie Elise Isachsen prisen for årets blogger. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Vil ikke dele for mye privat

Tidligere har Sophie Elise delt mye av privatlivet sitt på bloggen sin, og da hun brøt med samboeren Robin Johansson (21) rett etter nyttår, var hun svært ærlig på bloggen sin om bruddet.

Nå forteller hun at hun at hun ikke lenger ønsker å dele for mye av sitt eget privatliv med sine mange tusen blogglesere. 

«Jeg trives rett og slett ikke med å blogge lenger. Eller, jeg trives vel forsåvidt med å blogge. Jeg liker å skrive, kommunisere med mennesker, jeg liker å ta bilder og jeg har et behov for at meningene mine skal bli hørt. Sånn, virkelig hørt. Men tanken på å dele private ting gjør at jeg får angst. Slik var det ikke før», skriver hun.

Sophie Elise, som i disse dager er aktuell i TV-serien «Bloggerne», har til tross for sin unge alder mange år som blogger bak seg.

I november sa hun til Seoghør.no at mens hun før har blogget mye om sitt utseende, så prøver hun nå å fokusere på aktuelle temaer: Alt fra palmeolje til feminisme og flyktningkrisen. 

Under Se og Hørs kjendisgalla i fjor vant den tøffe nordlendingen prisen for «årets blogger», stemt frem av Seoghør.nos lesere. 

ÅPEN OM BRUDDET: I januar ble det slutt mellom Sophie Elise og samboeren Robin. Nyheten om bruddet delte hun på bloggen.  Foto: Andreas Fadum
ÅPEN OM BRUDDET: I januar ble det slutt mellom Sophie Elise og samboeren Robin. Nyheten om bruddet delte hun på bloggen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Sophie Elise forsvarer «Mamma til Michelle»