Sophie Elise avslører drømmemannen

Den single «Bloggerne»-profilen er spesielt svak for én ting....

SEOGHØR.NO: Rosablogger Sophie Elise Isachsen (19) har en av Norges mest leste blogger, og er også aktuell med TV-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. 

Den nette blondinen fra Harstad avslører overfor Seoghør.no at hun for tiden er singel.

Men det skorter ikke akkurat på oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

- Jeg får alt fra 10-20 beundrerbrev hver dag, på e-mail eller Facebook, sier hun.

POPULÆRE SKRIBENTER: Sophie Elise gjør stor suksess i TV-serien "Bloggerne" sammen med sine andre blogger-kollegaer. Fra venstre, Suzanne Aabel, Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen og Emilie "Voe" Nereng.
POPULÆRE SKRIBENTER: Sophie Elise gjør stor suksess i TV-serien "Bloggerne" sammen med sine andre blogger-kollegaer. Fra venstre, Suzanne Aabel, Sophie Elise Isachsen, Marna Haugen og Emilie "Voe" Nereng. Vis mer

Sophie Elise vet imidlertid hva hun ser etter hos en potensiell kjæreste.

- Alle er så forskjellige. Jeg tror jeg kunne passet med både en som er livlig og en som er sjenert, så lenge han aksepterer det jeg gjør og støtter meg. Nå høres jeg veldig «easy to get» ut, men alle får en sjanse, sier 19-åringen og ler.

Menn i uniform er Sophie Elise spesielt svak for. 

- Jeg ble spurt om å være med på gardeballet, og da sa jeg nesten ja. Og så turte jeg ikke helt, men blir jeg spurt en gang til sier jeg ja, forteller rosabloggeren til Seoghør.no 

«Bloggerne» sendes søndager kl. 20.00 på TV 2 Bliss. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i SEoghør.nos store TV-guide her!

LES OGSÅ: Sophie Elise jukset med undertøyet