STRÅLTE PÅ RØD LØPER: Sophie Elise ville belyse et viktig tema på rød løper i kveld, men tok seg også tid til å snakke om avstandsforholdet med kjæresten Kasper. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
STRÅLTE PÅ RØD LØPER: Sophie Elise ville belyse et viktig tema på rød løper i kveld, men tok seg også tid til å snakke om avstandsforholdet med kjæresten Kasper. Foto: Tor Lindseth/Se og HørVis mer

«Jævla homo»:

Sophie Elise åpner seg om avstands­forholdet

Vil at kjæresten skal flytte til Oslo.

(Seoghør.no): Mandag kveld var det duket for premiere på NRK-serien «Jævla Homo». Som seg hør og bør dukket flere celebre gjester opp på den gule løperen i Strøget i Oslo.

En av dem som kom for å vise sin støtte overfor Gisle A. Gjevestad Agledahl (26), som er hovedperson i serien, var blogger og forfatter Sophie Elise Isachsen (22).

Sophie Elise var glad for å kunne ta del i den store kvelden, og var stolt på Gisles vegne. Den blide 22-åringen har god grunn til å smile om dagen. Nylig delte hun nemlig på bloggen sin at hun hadde fått seg ny kjæreste, og ifølge bloggeren selv trives hun godt i sitt nye forhold.

Til Se og Hør kunne hun fortelle at paret har det svært bra sammen og at hun ikke kunne hatt det bedre - til tross for at hun og kjæresten har et avstandsforhold. Han er også fra Harstad, der Sophie Elise er oppvokst.

- Vi får sett hverandre ganske ofte. Nå har det vært en gang i uken og det er jo ganske mye, forteller hun.

Hun legger imidlertid ikke skjul på at det trolig er en fordel at de startet forholdet med avstand. 22-åringen tror også at det er både sunt og godt å få tid til å savne hverandre.

- Vi startet forholdet som et avstandsforhold, noe som gjør at man setter pris på tiden man får sett hverandre. Jeg synes det er hyggelig, egentlig.

❤️ Thank you for being you

A post shared by Sophie Elise (@sophieelise) on

Men på spørsmål om hun derfor ikke ønsker at kjæresten skal flytte til Oslo med det samme, får pipa en annen lyd. Hun ønsker nemlig selvsagt at de skal bo i samme by, men at det ikke passer seg slik akkurat nå.

- Jeg vet jo at han har sitt liv, så det kommer nok etter hvert. Ikke noe stress.

Yrkestittelen som «Norges største blogger» skremmer ikke kjæresten; ifølge Sophie Elise er hun en helt normal person for han.

- Forholdet vårt er jo helt normalt, så han merker ikke det.

Røpet seg på bloggen

Det var tidlig i september at 22-åringen kunne avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste.

I et blogginnlegg skrev hun nemlig at hun var på vei til Spania, hvor hun skulle møte kjæresten.

«Vi snakkes fra Spania! Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før», skrev hun, og fortsatte:

«Det er forresten veldig rart å skrive kjæreste. Mest fordi det ikke var planlagt i det hele tatt, om jeg hadde sett livet mitt nå for ett år siden hadde jeg fått totalt sjokk».

Bloggeren la ikke skjul på at hun er svært glad for at ting ble som de ble.

Innlagt på sykehus

Alt har imidlertid ikke vært rosenrødt for bloggeren den siste tiden. I august røpet hun nemlig i et innlegg at hun var innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uka i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i et blogginnlegg.

Saken fortsetter nedenfor.

Innleggelsen skyldtes en mulig nyrebekkenbetennelse som hun var til utredning for og 22-åringen tok noen dager fri fra bloggingen.

Noen dager senere kom imidlertid Isachsen med et livstegn på bloggen hvor hun skrev at de siste fem dagene var tunge.

Isachsen opplyste at hun de siste dagene har bodd hos familie på Ullern i Oslo.

Hun avslørte også at hun var blitt sykemeldt i to uker. Selv var hun optimistisk til at hun ville bruke kortere tid på å komme til hektene igjen.

- Jeg klarer ikke lengre, og jeg føler meg sikkert helt fin om et par dager, skrev hun.

LES OGSÅ: Sophie Elise langer ut mot Siv Jensen og Sylvi Listhaug